pondelok 18. apríla 2011

Jalšové hralo nič, Prašník ešte väčšie...

ŠK Jalšové – OŠK Prašník 4:2 (4:0)

Mildov gól
O tom, kto si do tabuľky pripíše tri body bolo rozhodnuté už v 16. minúte zápasu –  po tom, čo naši utŕžili až štvorgólové manko. Reflexy nášho gólmana preverili Juraj Jánošík, Tomáš Veslovský a Jozef Greguš. Prvý gól padol už v 4. minúte pričinením menovca slovenského zbojníka. Reproduktor na jalšovskom ihrisku zahlásil stav stretnutia 0:1 (bodaj by to tak bolo aj v skutočnosti, nie len omylom!!!). Po rozohraní v stredovom kruhu naši stratili loptu, ktorá z Veslovského kopačky letela priamo do Marekovho sita. Po piatich minútach zaznamenal tento strelec ďalší gól chybou nášho brankára. Naši sa nechali súperom zastrašiť, sklonili hlavy a niektorí si dokonca prestali všímať aj pohyb lopty po ihrisku. Vzápätí Mareka prekonal Greguš v 16. minúte, čím dostal Prašník riadny világoš.
Po prečistení žalúdkov v kabíne počas polčasovej prestávky nastúpili naši bojovnejšie. Domáci zaspali na vavrínoch, naši sa začali viac snažiť a kombinovali. Po tom, čo Ataman vybojoval loptu si s Konkušom dvakrát nakopli do nahrávky, z ktorej sa podarilo Buchetke zakončiť do siete. Dve minúty po ňom sa podarilo znížiť stav stretnutia Atamanovi. Entuziasticky vkročil do hry Rasťo, ktorého šanca v 74. minúte žiaľ skončila na hornom site. Posledných desať minút pred koncom sa naši konečne prebrali z hibernácie, bol to však príliš krátky čas na to, aby sa vyrovnali s dvojgólovým hendikepom. Konkuš bol na neudržanie, akoby mal dvoje pľúc, lietal hore-dole, bol platný v defenzíve, kraľoval v strede poľa a aj strieľal na bránu. Keď ho v 87. minúte faulovali, možnosť znížiť z priameho kopu mal ešte Ataman, strela však tesne minula tyč.

Rasťova šanca


Zo zverejniteľných komentárov a citátov po zápase predkladám na odľahčenie krutej situácie nasledovné:
Rozhodca podal kvalitný výkon.“ (Buchetka)
Dedo, tahaj spat ze sliepkami!“ (Miruša)
Miruša čo ti je? Si na indiánskej stezke?“ –„Nie, lovia ma Apači!“
Jak ten Tuko nedá Pižovi kopať, tak ani nedokopne, šak Forestovi Gumpovi dal na nohu.“ (Cíbik)
V zápase som nebol rozčúlený, lebo som skolaboval. V 5. minúte som dostal infarkt a v šestnástej som skolaboval.“ (Kaper)
Fanúšička spievala Bomba, ale to bolo na dnes všetko z jej strany.“ (Konkuš)
Cíbik – spací vagón dvojmetrový.“ (Kakao)
Milan ty spravíš, zastavíš, nahráš... Ty keby si dneska nenastúpil, tak prehráme 8:0!“ (Cíbik)
  

Zostava OŠK Prašník: Zmrzlinár – Pižo (69’ Rasťo), Robot, Jiří ml., Kurňavka – Kamzík (C), Štrkáč (30’ Žažík), Buchetka, Jánošík (62’ Jahoda) – Cíbik, Ataman
Góly: Jánošík (4’), Veslovský (5’, 10’), Greguš (16’), Konkuš (63’), Ataman (65’)
Rozhodovali arbitri: Sarvaic, (Sige, Durkot)



Ostatné výsledky 21. kola OM:
Drahovce – Brestovany 2:0 (0:0) Vančo, Strnisko
Cífer – Hrnčiarovce 1:1 (0:1)
H. Orešany – Modranka 1:2 (0:2) Malacký – Mačák, Kvetan
Siladice – Suchá 1:1 (0:0) Rau – Poláček
Zavar – Šulekovo 5:0 (2:0) Dobrovodský 2, Chnapko 2, Chlebík
Leopoldov – D. Krupá 2:1 (2:0) Harman, Krilek - Boďo
Dvorníky – Zvončín 3:3 (1:0) góly hostí: Lukačovič 2, Ružička


ŽIACI A DORAST
Žiaci  na domácej pôde prehrali s Ostrovom 1:3 (1:1)! Ďalší zápas odohrajú 23. 04. 2011  o 16:00 vo Veselom. Dorastenci mali toto kolo voľný los. Najbližšie sa stretnú s Bojničkami-Dvorníkmi 24. 04. 201113:00 na Prašníku.


Muži privítajú 24. 04 . 2011  na domácej pôde Zavar. Stretnutie začína o 16:00. Tešíme sa na vašu účasť. Prípoj pre fanúšikov z Vrbového –  15:25 (smer Myjava).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára