štvrtok 10. novembra 2011

Tragédie po plese (a) na ihrisku.

13. kolo OM:
OFK Drahovce - OŠK Prašník 3:1 (1:1)

Faul na Jana, následne ČK a nariadenie PK
Ešteže na ihrisko sa odhodlal nastúpiť len jeden z hráčov, ktorí sa bavili na hodovej hasičskej zábave a iných oslavách do rána. Tragický bol už len príchod do tejto dediny, keďže sme sa komplet všetci dozvedeli zlé správy o našej skalnej z ultrafans :) 
Z pekných (sponzorských?) vstupeniek domáceho OFK sme sa dokonca oboznámili s tým, ako si zatiaľ v tabuľke stojíme, žiaľ, tento dokument budeme asi musieť archivovať, nakoľko sme na pätnástom mieste boli asi posledný krát. 
Kaprova premenená jedenástka
Krásne predstavenie nám v tomto zápase opäť predvádzal náš kráľ troch žrdí Marek, ktorého nám veľmi závideli aj domáci fanúšikovia. Tutovku vychytal už v 6. minúte, so svojím umením pokračoval znova až od tridsiatej tretej, pretože dovtedy sme okupovali domáce územie. V 9. minúte útočil Jano na bránu, v momente výstrelu ho fauloval domáci hráč, ktorý za tento čin inkasoval červenú kartu a hráčom Prašníka bol nariadený pokutový kop. Už klasicky ho opäť premenil Kaper panenkovskou strelou do pravej strany, predchádzalo tomu však jeho krátke, ale badateľné zaváhanie. V 23. minúte Lohyňa dobre spracoval loptu, ktorú prihral Janovi do čistej gólovej príležitosti, ale ten sa zľakol a ani poriadne nekopol do lopty, len dal akúsi malú domov domácemu brankárovi. Po spomínanom Marekovom predstavení nám Zmrzlinár predviedol v 38. minúte ďalší odkop, odrazenú loptu ale nanešťastie zachytil domáci hráč Vančo, ktorý loptu vystrelil, počas toho na neho nehybne hľadeli Noro s Fačim, a spadnutému Marekovi prefľusla lopta rovno do sita. Avšak, o minútu znova krásne vychytal ďalšiu strelu domácich.
Sklesnutí hráči odchádzajú do sprchy
Štyri minúty po odpískaní druhého polčasu, tiež za pomoci nášho hráča - kapitána Konkuša, sme inkasovali ďalší gól, tentokrát z kopačky Mareka Gábriša. Po tomto výkone nový tréner vystriedal troch hráčov, avšak ani to nepomohlo. Síce sa naši ešte  v 65. minúte mohli chytiť šance vyrovnať, keď Štrkáč centroval na Starostu, ktorý prihral Maťovi, no gól z toho nebol. Pižo výkon svojich spoluhráčov z tribúny neveriacky sledoval a komentoval ho slovami (väčšinou nepublikovateľnými): "Nechápem čo robia, im šibe na staré kolená. Stredný záložník hádže auty, predstopér chodí do súboja pred bránu... " Aj keď sa starší hráči teda snažili stav dorovnať, pretože tým mladším to bolo evidentne jedno, ich snahu zmaril v 87. minúte svojím druhým gólom Drahovčan Vančo.

Zostava OŠK Prašník: Marek - Noro, Makara, Kaper, Fachetti - Rasťo, Mildo (C) (51´ Paťo), Štrkáč, Treze (56´ Ataman) - Jano (63´ Maťo), Tomáš

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára