pondelok 27. mája 2013

V miestnom derby očakávaný víťaz, čisté konto brankára a dokonca hetrik!

19. kolo oblastnej súťaže žiakov
MFK Vrbové – OŠK Prašník 6:0 (1:0)
        
       V sobotu 11. mája odohrali o 10:00 ráno naši žiaci miestne derby so susedmi z Vrbového, z ktorého vyšiel víťazne domáci tím, čo aj všetci očakávali. Po zápase žiakom pripravil ich tréner domácu guláš párty.
       Do desiatej minúty sa hra odvíjala na našej strane ihriska, v siedmej minúte malo Vrbové fantastickú šancu, ktorú náš skvelý brankár vyrazil, rovnaká situácia sa odohrala aj v 11. minúte. V dvanástej minúte po ruke Vrbového odkopával Príbiš, ktorý takmer prekonal vrbovského brankára. Už o minútu sa po zbabranej akcii v našej obrane dostala lopta na nohu samostatnému Koprnovi, ktorý presnou strelou do stredu sita otvoril skóre stretnutia. V 22. minúte po odkope z rohu sa lopta dostala k nášmu útočníkovi, no jeho pokus o samostatný únik zmarili štyria vyšší hráči v žlto-modrých farbách, ktorí ho zablokovali.
         Po pätnásť minútovej prestávke sa naši malí hráči postavili s odhodlaním na ihrisko a čakali, kým sa duo rozhodcov dostaví na hraciu plochu. V piatej minúte druhého polčasu náš brankár zneškodnil strelu Vrbovčanov po vybojovaní lopty a samostatnom úniku hráča. Už o tri minúty zasahoval opäť – zmaril Koprnovu krížnu delovku z dvadsiatich metrov mieriacu k pravej žrďke. V trinástej minúte druhej tridsaťpäťminútovky sa Jarovi Príbišovi skoro podarilo dať vlastný gól, keď bránil samostatne unikajúceho Vrbovčana. Z rozohrávky od brány však vyťažili Vrbovčania, keď Andy Bogorová šikovne spracovala prihrávku a krížnou strelou ju poslala do našej siete. V miestnom derby síce Vrbovčania dominovali, ale z hry Prašníka bolo cítiť snahu a odhodlanie, ktoré sa s mužmi z A-čka ani nedajú porovnať. Do 23. minúty druhého polčasu sa naši držali na strane domácich, dokonca sme videli aj strelu na bránu, o ktorú sa postarala po vybojovaní lopty Dominika Netschová. V tej istej minúte však z protiútoku získali domáci, keď sa Bogorovej z podobnej príležitosti ako predtým podaril vsietiť jej druhý gól, čím dostala svoj tím do vedenia 3:0. Po tom, čo v 26. minúte druhého polčasu nahral Jurkovič moc dlhú prihrávku maličkému Marušicovi, ktorý s futbalovým rozumom nahral Dominike Netschovej, no tá vystrelila neúspešne a z protiútoku dokázali skórovať Vrbovčania, konkrétne svojím druhým gólom Koprna. Už o dve minúty sa z ďalšej príležitosti domácich vyvinul gól, o ktorý sa tento krát postaral kapitán domácich Adamec. Dve minúty pred koncom stretnutia sa podarilo Koprnovi dopracovať sa svojim tretím gólom k hetriku a skóre svojmu tímu uzavrel týmto gólom na poltucet.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára