utorok 8. marca 2011

Naši hráči sa týždeň pred začiatkom jarnej sezóny ukázali v plnej sile!

Ostrov – Prašník 0:5 (0:2)

Takmer celý zápas hrali naši hráči v ofenzíve. Skóre otvoril Cíbik v 23. minúte krásnou padáčikovou strelou po prihrávke svojho brata, ktorý už o 4 minúty tri krát dorážal loptu sám pred bránou, ale šancu nevyužil. Sedem minút pred koncom prvého polčasu vsietil Cíbik svoj ďalší gól. Oddýchnutí hráči nepoľavili a po Fachettiho centre na Atamana do siete dorazil loptu Rasťo. Po ďalšej štvrťhodinke silného nátlaku na súpera zaznamenal Cíbik hetrik. Už o deväť minút premenil vyloženú šancu Buchetka. To už bolo moc aj na pána rozhodcu, ktorý si na ihrisku vyprázdnil svoj mechúr a odpískal koniec o 7 minút skôr. Na zápas sa prišlo pozrieť 22 fanúšikov OŠK Prašník, domácich (ne)podporovalo slabých 6. Interview o priebehu zápasu nám poskytla skalná fanúšička Prašníka Miroslava S. Za poskytnutie rozhovoru ďakujeme.

Ako by si zhodnotila priebeh dnešného futbalového stretnutia?

Od začiatku zápasu prevažovalo naše mužstvo. Už v prvom polčase dal dva góly hráč v žltých štucniach. Do druhého polčasu sme taktiež nastúpili v plnej zbroji. Hneď po štyroch minútach dal gól R. B. a po jeho prieniku prišla ďalšia šanca, keď Cíbik zaznamenal svoj hetrik. Tlak stále neklesal a vyvrcholenie prišlo keď Buchetka strelil gól a lopta svištiaca popri brankárovom uchu mu zašepkala „everybody, už jsem tady“.
Čo teda hovoríš na jarnú prípravu nášho mužstva?
Posledný prípravný zápas dopadol nad očakávania, pretože hráči OŠK Prašník nám ukázali, že sú kvalitne pripravení na Oblastné majstrovstvá.
Aký máš názor na to, že hosťovských fanúšikov bolo na tribúne viac ako domácich?
Obec Ostrov nemá tak skalných fanúšikov, a aj keď nejakí prišli tak sedeli v bare. Ostrov bol asi zavalený vodou.
Jarná sezóna začína už o týždeň. Aký výsledok očakávaš od tohto zápasu?
Keďže Brestovany sa nachádzajú v spodnej časti tabuľky a majú rovnaké skóre ako my, tak to bude veľmi ťažký zápas. Ja len dúfam, že nebude pískať Sekerka.


Góly: Cíbik (23’,37’,67’), Rasťo Bielik (49’), Buchetka (77’). Rozhodoval: Sekerka.

Tešíme sa na Brestovany!

Odchod autobusu je o 12:30 z Prašníka, 12:45 z Vrbového (nástup pred pohostinstvom Madžo).

1 komentár: