štvrtok 2. júna 2011

V podpriemernom zápase uspeli domáci

Rapid Hrnčiarovce – OŠK Prašník 2:0 (2:0)


Domáci vyťažili hneď v 4. minúte z prvého rohu, keď naši neodkopli loptu do bezpečnej vzdialenosti. Prašníčania mali viacej z hry, ale ani z náznakov šancí svoje príležitosti nepremenili. Či už išiel sám na brankára Pašmík, ale preloboval aj gólmana, aj bránu, alebo Ataman tesne z hranice šestnástky minul konštrukciu brány. Dej ako prvého, tak aj druhého polčasu sa odohrával medzi šestnástkami, ale domáci ešte v 34. minúte využili jednu ideálnu akciu z ľavej strany, kedy hráč Hrnčiaroviec Palkovič zvýšil na 2:0.            
Konkušova delovka
V druhom dejstve zápasu mali naši vážnejšiu šancu, keď nastrelil ľavú tyč M. Konkuš, ale to bolo z ich strany všetko. Domáci mohli ešte v posledných sekundách hry zvýšiť svoje vedenie. Suverénne najlepším hráčom Prašníka bol  nestarnúci Juro Obuch.

© M. Ko.



Zostava OŠK Prašník: Marek – Pižo, Robot, Juro, Žažík – Fachetti (45. Rasťo), Štrkáč (69. Líška), Konkuš (C), Ataman – Pašmík, Kaper
Rozhodovali: Kralovič, (Gubala, Bartoš)


Ostatné výsledky 27. kola OM:
Suchá – Brestovany 1:0 (0:0) Dúbravec
Modranka – Šulekovo 7:0 (5:0) Jurina 2, Mačák, Kvetan, Srdoš, Rakický, vlastný
Drahovce – D. Krupá 2:1 (1:0) vlastný, Marušic – Fíba
Cífer – Zvončín 0:2 (0:1) Lukačovič, Stacho
H. Orešany – Dvorníky 3:1 (1:0) Meško 2, Zvonár - Kubišta
Siladice – Leopoldov 3:1 (1:0) Varga, Ondrejička, Hochman - Endrle
Zavar – Jalšové 1:0 (0:0) Bartovič. ČK: 85. Greguš (Jalšové)



DORAST

Naši dorastenci V Y P R Á Š I L I hráčov Červeníka 4:6 (1:3)! V prvom polčase sa gól nepodarilo bohužiaľ streliť Miškovi Gyükemu, ktorý netrafil prázdnu bránu. No našťastie sa mu v zápase podarilo gól dosiahnuť, rovnako ako aj Konkymu a Klincovmu synovcovi, ktorý sa postaral až o hetrik. Samozrejme, prevahu od začiatku zápasu mali naši hráči. V nedeľu 5. 6. 2011 odohrajú naši dorastenci na Prašníku zápas so Siladicami so začiatkom o 15:00.

1 komentár:

  1. No nič Prašničiania,mate tažke rozlosovanie do konca sutaže,a vypadavaju dvaja,kedže Jaslovske Bohunice idu do OM,takže bude sa rozhodovat do posledneho kola,a určite sa rozhodne kto da viac Dvornikom,kedže hraju doma posledne kolo s Hrnčiarovcami.S pozdravom.

    OdpovedaťOdstrániť