pondelok 4. júla 2011

Prehrat sa síce neoplací, ale trochu srandy nezaškodzí.

TJ Vinohradník Suchá nad Parnou – OŠK Prašník 5:1 (1:0)

V Suchej nás fanúškové privítali s krutú trnafčinu. Ja síce moc po trnafsky nevím, ále šak aspom z časci sa vám posnažím opísat to prostredzí, čo tam bolo. No a ket už zme teda prekonali tútok jazykovú barijéru, podzívajme sa, čo sa dzálo na hrišči.
F popredý skoro inzultuvaný dzetko
            Kapitánsku pásku si na paprču natáhol Kázik, Konkuš bol totišto zranený, to bolo vidzet... Šak už ve dvaccátej minúte zme inkasuvali po centre z rohu gól. No ale to bolo asi tak šecko z fodbalového kóšer, gdežto potom zme sa ocitli na volákom druhom či trecom športe. Miruša mosela z vymyllenú hubu vysvetluvat fanúškovi, čo je ofsajd. Tomu sa ešče aj zdálo, že lobda furt lecí do čistého aftu. Šak raz aj ondziela, skoro inzultuvala dzetka sedzáceho pri hrišči, kerý si stoličku pristavel hnet g zábrallú. Potom branár odkopel od koša do útočného pásma, ale hráč sa otočel a nevidzel, že hu má za ricu. Zahodzená lobda dzífčence...
            Ve druhém pólčase hráč ze Suchej uondzil strašný faúl na Atamana. Z teho išól kopat Robot prámy kop, odkopel ale houmran. Robotovi sa f tých houmranoch darelo. Od šedesátej minúty sa našim procivnýkom poščascilo. Po krásnom dvojtakte skóruvali a potom mali ešče dalšé tri šance. Ale pany Ščascena si salla aj na Kamzíka. Po tom, čo si chycil lobdu, prebehol šecky méty a streleu panenský gól. Lachkovážne sa ale choval arbiter blízo tribúny, vyprával sa s domácimi fanúškami. Opláchny si hubu z myllovú vodu! Potom nám Suchané dali za sebu tri tačdauny a to bol pre nás konec druhého setu, kerý odzvonel súdý už v osemdesátejsiedmej, aby nám náhodu neuškodzili ešče vácej.
            Skrátka a zlachka, jako hovorá hrešičky, gdo na tom zápase neból, tak any ništ neví. Ket scete o tom zápase volačo vedzet, máte tam chodzit. Autobus je vždycky g dispozíciji.



Zestava OŠK Prašník: Macejech – Klúčový, Pižo (66Fazekaš), Juro, Robot – Fachetti, Kamzík (C), Ataman, Líška (45’ Heroin), Trezeguet – Cíbik
Rozhoduvali: Jančovič, (Richtárik, Chudý)
Žltá karetka: Jánošík
Góle: Dubravec (21, 61), Kazik (75), Janiš (76, 83), Kuracina (82)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára