utorok 22. marca 2011

V Dolnej Krupej sa nám nezadarilo. Mužstvo z tretej priečky bolo viditeľne lepšie.

Dolná Krupá – OŠK Prašník 2:0



Zápas sa odohral v príjemnom slnečnom, avšak chladnom počasí. Naši nastúpili s veľkou odhodlanosťou, čo sme mohli vidieť už v tretej minúte, keď sme mali až dve šance. Najskôr mohol zakončiť Juro Obuch, keď strieľal Bogora priamy kop, potom netrafil bránu Cíbik, keď na neho centroval Ataman z rohu. Domáci sa nenechali zahanbiť a už o dve minúty sme mohli vidieť krásnu strelu domáceho hráča, ktorá našťastie pre nás, letela meter nad brvno. V 22. minúte pán rozhodca odpískal priamy kop pre domácich, z ktorého sme po Marekovom zaváhaní inkasovali gól, keď do siete dokopol loptu Lacko Hulík. V 29. minúte sme ešte zavarili pred bránou domácich, keď Líška nahral Rasťovi do šmýkačky. Potom však väčšina hráčov hrala so sklonenými hlavami, rezignovane až znechutene. Veľmi zlým hráčom bol tento krát náš kapitán, ktorý aj napriek tomu, že sa mu nezdarilo, mohol vyvinúť viac úsilia na povzbudzovanie ostatných hráčov na ihrisku. Tým sa sám vzdal, a tým sa vzdal aj skoro celý tím. Potvrdením tohto tvrdenia bola strela domácich z rohu,  keď opäť skóroval Lacko Hulík (36’). Ešteže sa nevzdali všetci naši hráči, čo môžeme zhrnúť do familiárneho: „Cíbik je hráč jak hovädo!“ a „Ataman je bomba!“ Títo dvaja ukazovali nielen Dolnokrupčanom, ale aj vlastným spoluhráčom, čo všetko sa dá dokázať odhodlanosťou a bojovnosťou. Dve minúty pred koncom prvého polčasu Ataman hlavou tesne minul bránu po Cíbikovom centre.

            Druhý polčas bol pre domácich chudobnejší na góly, no nie na šance. Ostreľovali našu bránu jedna radosť, ale naši šikovní obranci Juro s Pižom všetko zachránili. Veľmi „bohaté“ boli aj niektoré rozhodnutia sudcu. V krásne zelenom tričku svietil ako žaba a umelo si vynucoval pozornosť J V 61. minúte nám krásnu akciu ukázal zasa Cíbik po nahrávke Heroina, no lopta išla pol metra nad brvno a v 80. minúte mal možnosť znížiť Ataman. Naši hráči sa posledných desať minút zápasu začali viacej snažiť, ale domáci nátlaku úspešne odolávali.

Z rozhovoru po zápase:

Na zápas vás zase prišlo veľmi málo. Je to zapríčinené tým, že  vás vedie nový tréner?
Za zlú dochádzku určite nemôže nový tréner, ale slabá motivovanosť hráčov. Robia si z toho srandu a ohovárajú čo môžu, lebo na to sami nemajú. Vedia len vysedávať v šenku a kydať na niekoho, namiesto toho, aby sa zaťali. Napríklad Rasťo Bielik chodí na tréningy až z Trnavy, pretože ho to baví a prašnícky futbal je jeho srdcovka. A hráči, ktorí bývajú na Prašníku na tréning neprídu...
Aký výsledok očakávaš od zápasu na budúci týždeň, keď doma privítate Zvončín, ktorý je na štvrtom mieste výslednej tabuľky?
Remízu berieme, ale uvidíme podľa zápasu. Dôležité je, aby hrala výherná zostava. Zabezpečíme obranu a dáme im 4 kusy a nech idú domov. Skvelá je obrana v zložení Fachetti, Pižo, Jiří ml. a ďalej sa uvidí a strelcov by som dal Cíbika a Rasťa. Cíbik - to je hráč!
Akým prínosom bol pre váš tím nový tréner?
Bol veľkým, ale nie pre tých hráčov, ktorí sa nevedia zaťať. Prínosom bol aj podľa Štefana Plačka a Jara Konkuša, pretože sa našich hráčov snaží donútiť hrať niečo iné ako hrali doteraz. Avšak väčšina hráčov to stále ignoruje. Nový tréner sa snaží aj na ihrisku, aj keď to tak nevyzerá, ale to je preto, že on sám a ešte dvaja-traja nemôžu spraviť všetko. Niekedy to nevychádza.
Za intreview ďakujeme Mildovi K.

Zostava OŠK Prašník: Macejech – Bogora, Jiří ml. (78’ Jánošík), Pižo, Paťo Kurňavka – Rasťo Bielik, Ataman – Kamzík (C), Matúš Líška (70’ Jahoda) – Kaper (57’ Heroin), Cíbik
Rozhodovali: Kravárik (žaba), Bunček

Hodnotenie zápasu z iných médií tu a rozhovor s Kaprom tu.

Ostatné výsledky zápasov 17. kola OM: 
H. Orešany – Brestovany 2:0 (0:0) Štibraný, J. Krchnár
Dvorníky – Suchá 1:0 (1:0) červené karty na oboch stranách, 
Suchá nepremenila penaltu, Dvorníky z nej skórovali
Leopoldov – Modranka 1:2 (1:0) góly Modranky: Kulíšek, Stanovič
Zvončín – Šulekovo 1:0 (1:0)
Siladice – Cífer 2:0 (1:0)
Zavar – Drahovce 0:1 (0:1)
Jalšové A – Hrnčiarovce 3:2 (3:0)

DORAST
Naši dorastenci  R O Z M E T A L I  pod vedením M. Konkuša Veselé 0:6 (0:3)! Streleckým pričinením Miša Gyürkeho, Paťa Kleina a Pala Bajcara si od posledného dorasteneckého družstva v tabuľke priniesli domov ďalšie tri body. 27. 03. 201112:30  privítame na Prašníku družstvo z Kľačian.

Ďalšie kolo Oblastných majstrovstiev dospelých sa odohrá na Prašníku 27. 03. 201115:00 proti Zvončínu. Príďte podporiť naše mužstvo.
Prípoj z Vrbového: 11:56 brezovák (na dorast), 13:37 myjavák, 15:25 myjavák

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára