streda 17. augusta 2011

Z výkonu rozhodcov by aj Trezeho mama (ako laik) mala hlavu v dlaniach!

Šulekovo – Prašník 6:5 (2:2)

Rasťov gól v 4. minúte

Domáci sa ešte ani nespamätali a už ho tam mali. Hneď v prvej minúte presnou strelou bez reakcie domácej obrany vsietil otvárací gól zápasu Jahoda. Tento gól našich nabudil, domácich utlmil ešte viac, keďže už o necelé 3 minúty tam mali  ďalší. Avšak, po tom, čo Rasťo skóroval, Šulekovčania ožili a začali hrať. Už v 11. minúte bolo pred našou bránou riadne dusno. Nový gólman Pižko vychytal 4 tutovky, za čo bol vychválený do neba. Odrazenú loptu v 19. minúte zachránil pred bránou Majo, v 23. minúte sa nepochopili v šestnástke Kamzík s Bimbom, v 25. minúte Pižo úspešne blokoval loptu z priameho kopu.
Gólman Pižo v akcii
 Od 30. minúty rozhodca oslepol a začali mu fungovať iba uši. Len čo domáci fanúšikovia na neho zakričali bárs akú hlúposť, neváhal a odpískal. Príčinou nevidiaceho rozhodcu sme skoro, nebyť šmatľavého šulekovského futbalistu,  inkasovali gól z ofsajdu. Keďže sa hralo prevažne pred našou bránou, ľudia boli spokojní a mohli na rozhodcu kričať, čo im len napadlo. Preto v 35. minúte nariadil pokutový kop, ktorý za prítomnosti troch ďalších hráčov v pokutovom území premenil Nemec. O tri minúty sme mali šancu zvýšiť, keď Bimbo obohral troch hráčov a rútil sa zboku na bránu, v tom nešťastne centroval na Rasťa, ktorý loptu zahodil. V 43. minúte sa kričalo „rukaaaaa“, čoho následkom bol priamy kop Nemca, ktorý opäť premenil. Rozhodcovia sa predali ako prostitútky.
Majko zasahuje
Pán delegát s kamošom
Kto vie, čo na zápas hovorí pán delegát Sivák zo Zeleníc (5 km od Šulekova), ktorý delegoval na našom zápase aj minulý rok – mimochodom tiež rovnako. Do zápisu mu musel diktovať kamarát sediaci vedľa neho v žltom tričku. V 49. minúte nastrelili protihráči naše brvno, v 53. minúte mal šancu opäť Bimbo. Po nej sa však lopta dostala na druhú stranu, rozhodca sa ešte ani neotočil, keď nervózni domáci fanúšikovia začali opäť revať „rukaaaaa“, na čo postranný zdvihol vlajku. Šulekovčan nakopol Pižovi loptu do boku, Pižovi dal vzápätí súdí červenú. „Tú ruku hlavný nevidel, prišiel za mnou, dal mi červenú a hovorí - Ja som to nevidel, ale postranný mi to dvihol,“ komentuje rozhodnutie Pižo. Do belasého sa obliekol Majko, ktorý už o malú chvíľu úspešne zasahoval. Nie, že by boli retardovaní a psychicky labilní len domáci fanúšikovia, ale počas celého stretnutia sa „ukazoval“ aj domáci hráč s číslom 15. V 63. minúte sme dostali hetrikový gól od P. Nemca a v 64. po faule na Rasťa Bielika rozhodca konečne odpískal niečo normálne. Vyrovnávaciu jedenástku premenil minulotýždňový strelec Konkuš. V 69. minúte Maťo zabránil šmýkačkou hráča samostatne unikajúceho na bránu, v 74. minúte Majko úlohu brankára nezvládol a opäť sme začali prehrávať 4:3. Do diania na ihrisku vstúpil Treze, ktorý hneď v prvom hlavičkovom súboji zvalil na zem protihráča, ktorý sa nespočetnekrát, priam hollywoodsky, pováľal. Naši sa začali, aj keď s desiatimi hráčmi, výraznejšie snažiť vyrovnať stav stretnutia. V 80. minúte po faule na Jahodu kopal priamy kop Štrkáč, žiaľ bezúspešne. Po chybe v obrane sme inkasovali v 82. minúte ďalší gól. Znížiť stav bez jedného hráča sa našim ale podarilo, po Bimbovom centre do siete dohlavičkoval v 86. minúte Štrkáč. Po tom, čo sa delegát postavil na striedačku domácich sme utŕžili ďalší gól. Keď na scénu nastúpili Jánošík s Kaprom, mohli sme vidieť perfektnú akciu, kedy Kaper šprintoval ako Bolt, ale Jánošík žiaľ trafil brvno. Už o minútu sa ale podarilo Jánošíkovi po Trezeho centri z rohu poslať loptu do sita hlavou.
Jánošíkov gól hlavou

Interview po zápase ochotne poskytol Treze, ktorému aj touto formou ďakujeme.
Z dorastu k vám prešiel mladý Maťo Klein, čo hovoríš na jeho výkon u mužov?
Maťo bol trochu zaspatý, ten sa nezobudil ani vtedy, keď išiel dole z ihriska.
A ako by si zhodnotil výkon rozhodcov?
Na to sa nedalo pozerať. Na začiatku to síce vyzeralo, že hlavný má normálny meter, ale potom to dobre posrali, hlavne v tom prvom polčase.
Ako by si okomentoval svoj vlastný herný výkon?
Do zápasu som vstúpil dobre, brutálne dobre som sa s tým vyrovnal, bol som tak namotivovaný, ba až premotivovaný.
Keďže Marek je zranený a tvoj brácho sa neozýva, tak ste museli zamestnať nového brankára. Čo si myslíš o jeho kvalitách?
Myslel som si, že to bude horšie, ale bol som príjemne prekvapený. Čistá stabilita! Lúbilo sa mi, že tam kričal a že to dirigoval, to som u Mareka v živote nevidel. A ešte niečo, Rasťa pochvaľujem za to, že aj keď je v plnom šprinte, stále to dokáže okomentovať.
Na budúci týždeň privítame doma Hrnčiarovce, aký výsledok očakávaš alebo tipuješ?
Tak asi 3:2 alebo 4:2 vyhráme, ale to je ťažko povedať, raz vyhráme, raz prehráme, záleží od momentálneho rozpoloženia.

Zostava OŠK Prašník: Pižo (po ČK v 58’ Majko) – Bimbo, Majo, Fachetti, Maťo (76’ Treze) – Štrkáč (C) (87’ Kaper), Kamzík, Konkuš, Starosta – Jahoda, Rasťo (85’ Jánošík)
Zostava Šulekova: Tvrdý – Magulic, P. Nemec, T. Nemec, Benko, Kabát, Tajber, Pokrývka, Halás, Vavruš, Jaroška (Šoka, Lipták, Chovan)
Góly: Jahoda (1’), Rasťo (4’), P. Nemec (35’, 43’, 63’), Konkuš (65’), Tajber (74’, 82’), Štrkáč (86’), Lipták (89’), Jánošík (92’)
Rozhodovali: Kalčík, (Paulovič P., Gunčík)

Ostatné výsledky 2. kola OM:
Siladice – Drahovce 3:0 (1:0) Varga, Kupec, D. Rau
D. Krupá - H. Krupá 0:2 (0:0) Laurinec, Daniš
Leopoldov – Cífer 0:0 (stretnutie sa odohralo bez jedinej karty)
V. Orvište – Zvončín 0:1 (0:1) Šajdík
Hrnčiarovce – Suchá 6:0 (2:0) P. Boskovič (z penalty), Zázik, Sedlický 2, Banič, Šurina
H. Orešany – Zavar 2:2 (0:1) Raschmann 2
Jalšové – Brestovany 5:0 (0:0) Wesolovski 2, Múdry, Habán, Babač



V sobotu 20. 8 . 2011 odohrajú naši žiaci 1. kolo OS B doma proti Vrbovému o 17:30. V nedeľu 21. 8. 2011 o 17:30 na Prašníku privítajú muži Hrnčiarovce. Príďte podporiť našich hráčov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára