streda 25. apríla 2012

Štvorky nie sú dobré ani na vysvedčení, nie ich dostať ešte aj v prvých dvoch zápasoch.

ŠK Rapid Hrnčiarovce nad Parnou – OŠK Prašník 4:1 (1:0)

Herná prevaha domácich sa prejavovala už od úvodných minút stretnutia. Namotivovaní Hrnčiarovčania viackrát vystrelili na našu bránu, až kým v šiestej minúte domáci Vašíček zakončil úspešne a domáci sa dostali do vedenia, v ktorom zotrvali až do konca zápasu. Od tridsiatej minúty sa Ilemo snažil ohúriť, vrhal sa do lôpt hlava-nehlava, jeho tvrdá rana však neskončila v sieti ani náhodou. V 40. minúte zrazil domáci hráč Sedlický Maťa Kleina, ktorý spravil štyri kotúle, za čo si Sedlický vyslúžil žltú kartu a naši priamy kop. Ondrejova Bielikova strela, letela ako z dela, avšak až na hlavnú cestu, asi do Senca ísť chcela...
Atamanov pokutový kop
V 57. minúte domáci hráč Gergely obohral Ľ. Obucha a jeho strela po zemi vliezla rovno do našej brány. Rozhodca sa rozhodol konečne už druhú ruku domácich v pokutovom území  odpískať, takže dal šancu našim znížiť gólový náskok domácich. Nariadený pokutový kop premenil Ataman. Avšak o dve minúty potom sme utŕžili lacný gól zo špicou kopačky z 27 metrovej vzdialenosti od brány od Hrnčiarovčana Sedlického. V 71. minúte prekabátil domáci Gergely štyroch našich hráčov a bohužiaľ prekonal aj nášho brankára, čím sa postaral o konečný stav 4:1.
V nasledujúcich minútach mali domáci ešte zopár šancí, súdi rozdal zopár kariet, dokonca za napadnutie samostatne útočiaceho hráča na bránu uvidel Ondrej Bielik červenú. Ostatní hráči už potom hrali ako tekuté hnedé Pikao.

Zostava OŠK Prašník: Peter Kulich – Noro Gyürke, Ľuboš Obuch (C), Ivan Ilenčík, Igor Kravárik (38´ Ondrej Bielik) – Rasťo Bielik, Milan Konkuš (58´ Peter Obuch), Paťo Kurňavka, Milan Kazik – Raďo Kubiš (69´ Raďo Nižnanský), Maťo Klein
Zostava ŠK Rapid Hrnčiarovce: Michal Kuzma – Dušan Kralovič, Miloš Turanský, Ľubomír Masár (C), Michal Vašíček (38´ Marek Jurina) – Radovan Fodor, Martin Gergely, Tomáš Sedlický, Peter Boskovič (64´ Peter Kučík) – Miroslav Banič, Roman Valko (72´ Peter Vozár)
Rozhodovali: Lištjak, Petráš, Trnka
Góly: Vašíček (5´), Gergely (58´,71´), Kubiš (60´), Sedlický (62´)
Žlté karty: Kravárik (30´), Sedlický (40´), Turanský (63´), Klein (82´)
Červená karta: Ondrej Bielik (86´) – hrubé nešportové správanie – zmarenie jasnej gólovej príležitosti podrazením súpera. Nepodmienečne zastavená činnosť na 1 súťažné stretnutie.

Rozhovor a svoju vizitku nám po zápase poskytol skúsený hráč Prašníka Raďo Nižnanský, ktorému za interview aj touto cestou ďakujeme.
Ako by si zhodnotil posledné dva zápasy Prašníka?
Čo ja viem, mohol by som to tak zhrnúť, že bol najmä zlý prístup niektorých hráčov. Myslím si, že v momentálnej situácii nemáme na túto súťaž hráčov, aj keď snaha vedenia bola.
Myslíš si teda, že máte šancu sa v tejto súťaži udržať?
Nie.
Koho považuješ za najťažšieho súpera a naopak, s kým by ste mohli asi vyhrať?
Najťažší súper pre nás je vždy ten najbližší a najľahší ten, ktorý proti nám nenastúpi.
Ako vnímaš váš hráčsky kolektív?
K tomu sa radšej nebudem vyjadrovať. Oni si myslia, že ani pri futbale, ani pri poháriku, ani na sústredení, nikde nie je dobre.
Máte dvoch nových hráčov. Ako by si zhodnotil ich doterajšie pôsobenie u vás?
Povedal by som to tak, že majú záujem, chodia na tréningy a hlavne hrajú.
Ako podľa teba dopadne zápas s Hornými Orešanmi?
Podľa toho, ako to celý týždeň zle vyzerá, tak možno sa príde a vyjde to, alebo remíza. Lebo keď sa cez týždeň nedarí, tak sa aspoň cez víkend môže.

Žiaci OŠK Prašník odohrali 12. kolo OS B
Naši žiaci hrali v sobotu na pôde Vrbového, hrací čas sa presunul na desiatu hodinu rannú, takže poniektorí by radšej asi ešte spali, keďže od Vrbového dostali kanára v podobe gólového skóre 6:0.
MFK Vrbové – OŠK Prašník 6:0 (3:0)
Rozhovor o tomto stretnutí nám poskytla hráčka MFK Vrbové, avšak aj fanúšička Prašníka, dcéra niekdajšieho nášho hráča, Andy Bogorová, za čo jej veľmi pekne ďakujeme.
Ako by si opísala priebeh zápasu?
V 1. polčase sa hralo väčšinou na prašníckej polovici, do polčasu sme dali len 3 góly, ale mohli sme dať aj viac. Z toho Prašník si dal 2 vlastné góly. V 2. polčase Prašník vystrelil jednu strelu a to aj tak od polovice ihriska. Góly za MFK Vrbové strelili Ilenčík 4, Nizner 1 a jeden ja.
Čo považuješ za najzaujímavejší moment zápasu?
Najzaujímavejší moment bol asi vtedy, keď náš kapitán vystrelil zo šestnástky a strelil v posledných minútach brvno.
a strelil v posledných minútach brvno.
Ako by si zhodnotila hru Prašníka?
Prašník odkopával lopty a fauloval každého, kto mal loptu.
Myslíš si, že žiaci Prašníka majú na viac?
Možno aj hej, kebyže si nahrávajú a získali by nejakých nových hráčov.
Aký tím z vašej súťaže považuješ za najsilnejší a ktorý za najslabší?
Najslabší asi Dolné Trhovište a najsilnejší Sokolovce-Jalšové.
Ako sa tebe osobne, keďže máš aj kamaráta Riška z Prašníka a aj tato hral kedysi za Prašník, hralo proti Prašníku?
Keď hrám futbal neberiem ohľad na to, že tam mám kamarátov lebo chcem za každú cenu vyhrať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára