pondelok 4. apríla 2011

Naši hráči by sa mali začať kŕmiť surovým mäsom a nie Lekvárovou pizzou!!!

ŠK Dvorníky – OŠK Prašník 4:1 (3:0)

Futbalisti Prašníka asi nepochopili, že dňom kanadských žartíkov je prvý apríl. Ešte druhého si totiž strieľali nielen sami zo seba, ale aj z hosťovských fanúšikov. Aj keď domácim bolo asi tiež do smiechu, keď si do dvadsaťjeden stupňovej teploty obliekli dlhé dresy.
Začiatok stretnutia sprevádzala veľká nespokojnosť na našej strane. Po faule na Rasťa centroval z priameho kopu tréner, loptu doťukol hlavičkou do siete Cíbik. Gól nám však rozhodca neuznal. Domácim sa darilo už od prvej minúty zápasu, bolo to vidieť aj na výsledkovej tabuli, kde už v 29. minúte svietilo 3:0 po góle stokilového hráča Magulu. Prvé dva góly preleteli Zmrzlinárovi cez rukavice v desiatej a dvadsiatej piatej minúte, oba zaznamenal Mikulek. Desať minút pred koncom prvého polčasu sme mali možnosť vidieť aspoň jednu zaujímavú akciu, keď sa zahrali s loptou Rasťo, Heroin a Kamzík, šancu skórovať mal Žažo.
Počas pätnásťminútovej prestávky sme mali možnosť pokochať sa krásami ihriska v Dvorníkoch. Môžeme konštatovať, že kadibúdky na Prašníku sú exkluzívne oproti tým, čo majú v Dvorníkoch. Prašníckym kadibúdkam priznávam 4 hviezdičky z piatich ****
Minútu po začiatku druhého polčasu sme po Fachettiho nahrávke videli streleckú možnosť Cíbika. Nuž, chvíľu potom, sme po centre z rohového kopu inkasovali štvrtý, chvalabohu posledný, gól od Pastoreka.  Že je všetko stratené, sme sa mohli presvedčiť v šesťdesiatej minúte, keď sa rozhodol kopať priamy kop už aj Heroin. Aj keď domáci hrali stále na Bojničky (t. z. na našu bránu), Cíbikovi sa podarilo prekĺznuť im a s prehľadom kopol loptu do prázdnej brány. Aspoň že sme neodchádzali z Dvorníkov s prázdnym kontom.
Snáď si chlapci niečo z toho zoberú k srdcu, poučia sa a na budúci týždeň to Leopoldovu doma natrú! Aby aj bolo o čom písať...

Zostava OŠK Prašník: Zmrzlinár – Robot (9’ Jahoda), Juro, Fachetti, Paťo – Žažo, Rasťo (61’ Kľúčový) – Kamzík (C), Štrkáč – Cíbik, Heroin (70’ Ataman)
Rozhodovali: Slíž, (Adamovič, Čvirik)
Žlté karty: Fachetti (27’), Hero (57’), Noro (90’)
A L E !!! Na striedačke bolo ďalších 7 hráčov! Chvályhodné.



Ostatné výsledky 19. kola OM:
Cífer – Brestovany 0:2 (0:0)
H. Orešany – Drahovce 3:1 (2:0) Góly domácich: M. Krchnár, Štibraný, J. Krchnár
Siladice – Hrnčiarovce 2:0 (2:0) Góly: F. Lančarič 2
Zavar – Modranka 1:3 (0:2) Góly: Kardoš – Kvetan 2, Jurina
Jalšové – Suchá 2:0 (1:0)
Leopoldov – Šulekovo 2:0 (1:0)
Zvončín – D. Krupá 2:0 (2:0) Góly: Bron, Hrušovský, ČK: 30. Vandák



ŽIACI
Naši žiaci V Y H R A L I na domácej pôde so Šulekovom 5:0 (3:0)! V tabuľke tak stúpli o priečku vyššie.

10. 4. 201115:30 privítame na Prašníku Leopoldov. Predzápas odohrajú dorastenci o 12:30 proti Dubovanom.

4 komentáre:

  1. vy ste v tom prašniku dobre naklepany na tie hlavy, kto komentuje tieto zapasy tak ten je vymlety panak,sa pozrite na svoj areal a potom komentujte druhych,Vy somari!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážený pán Anonymný,
    vaša slovná zásoba a gramatika zrejme svedčia o hodnote vášho IQ, takže ak ste chceli niekoho uraziť, nevybrali ste si vhodne.
    I pre ostatných dopĺňam a vysvetľujem, že príspevky sú absolútne subjektívne a je v nich použitý prašnícky futbalový žargón.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. A ten komentar na Jalšove že nehralo nič!!!hahahaha 4:0 v 16 min. to je čo!?a ten spominany areal v Dvornikoch???to je čo?taky areal možte len ticho zavidiet,sa pozrite aky mate vy,a potom si otvarajte huby.Prajem Vam len to najhoršie,lebo tak drzych a arogantnych ludi som ešte nevidel,asi to je tym že žijete daleko od civilizacie!videl som vaše zapasy,vy vonku nemožete uhrat nič!!!len doma ,ked podpatite rozhodcu,ale to je všetkym jasne.A to IQ si daj premerat ty!pan inteligent z Prašniku!!!z bohom

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne si to vystihla tu pesničku,pre Prašnik ako vyšita!!!

    OdpovedaťOdstrániť