utorok 12. apríla 2011

Prašník pomaly, ale isto vychádza z tmy. Zdolali sme Leopoldov a stúpli sme tak o priečku vyššie.

OŠK Prašník – MTK Leopoldov 2:0 (1:0)

Atamanova bomba
Do veterného počasia nastúpili hráči Prašníka v plnej sile. Kvality súpera preverovali už po úvodnom odpísknutí. Hneď v 7. minúte, po faule pred šestnástkou, brankára z priameho kopu ofajčili Žažík s Atamanom. Stratu pozornosti protihráčov po Žažíkovom rozbehnutí na loptu využil Ataman, ktorý odpálil bombu do súperovej siete. V 32. minúte vybojoval loptu Rasťo a adresoval ju do šance opäť Atamanovi. Onedlho nám Leopoldovčania zavarili pred našou bránou, Žažík však  profesionálnym zásahom zachránil situáciu. Minútu pred koncom prvého polčasu bol pre súperov nebezpečným hráčom na trávniku Rasťo, ktorý ukázal pekný záblesk, ale brankár jeho strelu zablokoval.
Cíbikov gól
Začiatkom druhej polovice zápasu nám ukázal krásnu priamu akciu na bránu Heroin, no aj jeho útok bol odrazený.  O 4 minúty si Janez sám hodil loptu do šestnástky, no Leopoldovčan ho skopol k zemi – za to Jano dostal žltú. Ešteže sa *tu* Leopoldovčania sťažujú, že „rozhodca pískal niečo viac pre domácich“. Zaujímavé je aj ich hodnotenie nášho ihriska, asi kvôli nemu prehrali JIhrisko: Najhoršie v lige – suché, hrboľaté, tvrdé ako hašlerka.“ Ozajstnú Cíbikovu tutovku nanešťastie vyrazil brankár v 62. minúte. Šťastena sa na neho však usmiala a atmosféru na prašníckom ihrisku zodvihla Herionova nahrávka Cíbikovi, ktorý nechytateľnou strelou prekonal Hornáčka. Hneď ako vystriedal Kľúčový, podarilo sa mu vyboxovať loptu a pretlačiť smerom k bráne, no silný vietor mu odklonil mušku. Do hrotu sa postavil Kaper, ktorý mal taktiež chvíľu po vstupe na hernú plochu šancu skórovať, ale čipernému obrancovi nestačil. Jánošík hral veľmi dobre, no bohužiaľ, ani jeho nahrávka na čistú tutovku v 91. minúte neskončila v súperovej bráne.
Heroin prejevuje svoje nadšenie skokom na Cíbika
            Nie je nič krajšie, ako po odchode našich futbalistov do kabíny počuť (spievať)  ciky-caky.


Zostava OŠK Prašník: Zmrzlinár – Pižo, Jiří ml., Paťo, Štrkáč – Žažo (64’ Jahoda), Ataman (80’ Kaper), Kamzík (C), Rasťo – Cíbik, Heroin (76’ Kľúčový)
Rozhodovali: Lištjak, (Likavec, Pavlovič M.)
Zostava MTK Leopoldov: Hornáček – Kršňák, Gažovič, Ješko, Boháčik – Lukáčik, Krile, Enderle, Blinka – Harman, Krajčovič
Góly: Ataman (7’), Cíbik (68’)
Žlté karty: Gažovič (49’), Heroin (49’), Jánošík (82’)



Ostatné výsledky 20. kola OM:
Brestovany – Zvončín 3:0 (1:0)
D. Krupá – Dvorníky 5:0 (1:0) (Boďo 3, Suchán, Hulík)
Modranka – Siladice 3:1 (1:0)
Drahovce – Cífer 3:1 (2:1)
Hrnčiarovce – H. Orešany 1:0 (0:0) (Zázik)
Suchá – Zavar 1:0
Šulekovo – Jalšové 2:0


DORAST
Naši dorastenci  na domácej pôde prehrali s Dubovanmi 1:3! Gól zaznamenal kanonier Mišo Gyürke. Ďalší zápas odohrajú dorastenci 24.04.2011 o 13:00 na Prašníku proti družstvu Bojničky-Dvorníky.

ŽIACI
Prehrali v Červeníku 4:0. Ďalší zápas žiaci odohrajú 16.04.2011 o 16:00 proti Ostrovu.

MUŽI
Pôjdu odohrať nasledujúci zápas do Jalšového v nedeľu 17. 4. 2011. Začiatok stretnutia je o 16:00, odchod autobusu 14:00 u Prašníka, 14:15 z Vrbového.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára