streda 14. septembra 2011

V Brestovanoch vládol X-Faktor, číňanky a mravce...

Brestovany - Prašník 3:1 (1:0)

Krist v číňankách, Konkuš s loptou a melón za 100 korún
Žalostný výkon oboch tímov bol odštartovaný, podobne ako v minulej sezóne, minútou ticha za tragicky zosnulého Pala Demitru a za otca domáceho hráča Haladu, ktorý zomrel po krátkej chorobe. Začiatkom prvého polčasu neudržiaval nervy na uzde Kaper, ktorý okrikoval všetkých spoluhráčov naokolo. Po siedmych minútach hry domáci kopali už štvrtý roh, no šanca bola aj na našej strane, možnosť otvoriť stretnutie gólom hlavou mal v 31. minúte Kamzík. V 35. minúte však domáci strieľali opäť roh a hlavičkou sa podarilo roztriasť našu sieť Faktorovi. Loptu v 38. minúte získal aj Rasťo, ktorý ju rýchlou strelou poslal pol metra od pravej žrde. Minútu pred koncom prvého polčasu videl žltú kartu Heroin, ktorý sa rozhodol poslať rozhodcu Krista obutého v číňankách do Vietnamu.
Nevydarená šanca našich v 56. minúte
Úvodné minúty druhého polčasu boli opäť plodné pre domácich, Marek však dobre vyrážal boxom. V 51. minúte sa lopta našťastie odrazila od našej tyčky. Rozhodca odpískal v útočnej akcii napadnutie Maja, ktorému Brestovčan vyrazil dych, domáci sa sťažovali. V 56. minúte sme mohli vidieť krásnu príležitosť našich, keď loptu vybojoval Maťo, prihral ju samostatnému Michalovi, ktorý vyštartoval sám na bránu, v nesprávnej chvíli však nahral Rasťovi, ktorý sa v šestnástke zrazil s brankárom. Re-play prvého gólu hlavou sme si pustili v 58. minúte hry, stav na 2:0 zvýšil X-Faktor. V 61. minúte kopal priamy kop Konkuš, lopta ale skočila v múre. Na tribúne domáci začali rýpať, že Prašník kupuje zápasy - áno, preto máme už 17 bodov. Preto sme aj v 67. minúte inkasovali ďalší gól z priameho kopu, po ktorom už naši hráči úplne prestali sledovať hru, pretože hľadali v tráve mravcov. "Mali sme odkop z päťky, nikto si ani loptu nevšimol, všetci hľadeli do zeme, bez života, bez nálady, bez ničoho; toto nie je futbal..." (Klinec). Ale šťastena sa na nás usmiala a v tomto zápase sme mohli vidieť už tretí gól hlavou, o tento sa však postaral v 86. minúte Rasťo. Tri sekundy pred záverečným hvizdom rozhodcu v číňankách ešte vychytal tutovku Brestovčanov Marek.

Zostava OŠK Prašník: Marek - Majoslav (72' Vlado), Kamzík (C), Kaper, Noro - Treze, Milko, Pižo, Maťo (74' Štrkáč) - Hero (45' Jánošík), Rasťo
Zostava Bretovian: Čambál - Beňo, Ševčík, Péchy, Mažgút, Lukáč, Oláh, Faktor, Dorčiak, Kollár, Fulier
Góly: X-Faktor (35', 58'), Mažgút (67'), Bielik (86')
Rozhodovali: Krist, (Juhás, Fodor)

Na výkon našich hráčov sa môžete prísť pozrieť túto nedeľu 18. 9. 2011, keď o 15:30 hod odohráme zápas proti Zavaru. Žiakov, ktorým sa darí o niečo viac, môžete prísť podporiť v sobotu 17. 9. 2011, keď sa o 15:30 stretnú s Ostrovom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára