štvrtok 22. septembra 2011

V "recyklovaných" výherných dresoch starých pánov aj motyka vystrelila!

OŠK Prašník - Zavar 2:0 (1:0)

Naši súperi sa v tomto zápase zrejme spoliehali na nie moc vľúdnu poslednú pozíciu mužstva Prašníka vo výslednej tabuľke, ich benevolentnosť nás však vyniesla o 3 priečky vyššie. Pripísať si do tabuľky výhru sa nám podarilo až po siedmich kolách oblastných majstrovstiev, sme veľmi zvedaví, po koľkých si pripíšeme ďalšiu. 
Kaprova premenená penalta
Dariť sa nám začalo hneď v úvode stretnutia, ktoré opäť začalo minútou ticha na pamiatku rozhodcu Mariána Šmidoviča, ktorý zomrel vo veku 43 rokov. V 5. minúte mal šancu Bimbo, ktorý tesne minul pravú žrď. V 11. minúte si vyslúžil žltú kartu zavarský hráč Martin Vido, dôvod uvádzať nebudeme - aby to bolo recyklované (M. S.). Otvoriť skóre stretnutia sa hosťom v 13. minúte na naše šťastie nepodarilo, lopta letela 5 cm nad brvno. Rozbaliť to mohli tiež v 24. minúte, kedy aj padol gól, našťastie si však postranný všimol, že bol z ofsajdu. Aj keď hostia ostreľovali našu bránu, Marek nezlyhal a perfektne či už vyrážal, alebo zakrýval. V 32. minúte sme, naopak, mali šancu skórovať my, keď Milko kopal priamy kop, lopta však preletela múr a odrazila sa od pravej tyče. Chaos  nastal v 36. minúte, keď sme dali gól my a nebol uznaný. V pokutovom území fauloval protihráč Jana Pašmíka, dôsledkom bolo nariadenie penalty, ktorú v 38. minúte premenil Kaper. Zvýšiť sme mohli ešte minútu pred koncom prvého polčasu, keď Milanov priamy kop len tak-tak vychytal zavarský brankár.
Bimbov gól na 2:0
Dusná atmosféra sprevádzala začiatok druhej polovice zápasu, kedy sme mohli vidieť viaceré karty. V šesťdesiatej druhej minúte sa o žlté podelili Maťo Klein a Michal Kardoš, červenú za úder protihráča v prerušenej hre videl Zavarčan Chlebík, ktorý po tomto čine musel zísť z ihriska a na tribúne rozzúrene trieskal dverami. V 66. minúte sa nám podarilo zvýšiť stav stretnutia na 2:0, kedy priam prekrásne Pižo nahral na gól Bimbovi. O ďalší gól mohol ešte navýšiť Milko v 84. minúte, bohužiaľ vietor, ktorý znepríjemňoval celých 90 minút športového zážitku, mu v tom zabránil a lopta letela približne desať centimetrov nad brvno.

Zostava OŠK Prašník: Marek - Vlado, Kaper, Kamzík (C), Maťo - Milko, Pižo (85' Žažo), Treze (82' Kľúčový) - Rasťo, Jano (75' Štrkáč), Bimbo
Zostava Zavaru: Púchly - Vyskoč, Chnapko, Beno, Kardoš, Sanny, Psota (C), Vido, Chlebík, Lakata, Krajčovič

V piatok 16. 9. 2011 sa v Dolnom Lopašove odohrával futbalový turnaj prípravky, v ktorej majú svoje ratolesti aj niektorí naši hráči. V prvom zápase prehrali naše detičky s domácim Lopašovom 8:0, hneď potom hrali maličkí s veľkými Vrbovčanmi, a aj keď našich bolo na hracej ploche 14 proti deviatim, Vrbovčania ich nabúchali vysoko 15:0. 
Na naše deťúrence sa môžete prísť pozrieť už tento piatok - 23. 9. 2011 o 15:00 hod, kedy sa odohrá turnaj prípravkárov na Prašníku.

Muži pôjdu bojovať o ďalšie 3 body v nedeľu 25. 9. 2011 do Suchej nad Parnou, odchod autobusom bude o 13:30 z Prašníka, 13:50 z Vrbového.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára