štvrtok 29. septembra 2011

Naši hráči by sa mali vrátiť do inkubátora, pretože aj nevyliahnuté kurence sa proti nim môžu schovať.

Suchá nad Parnou - Prašník 3:0 (1:0)

Nešikovný Hero po opici
Aj keď hodnotiť z hľadiska je nepomerne menej náročné, ako predvádzať kvality tímu na zelenom trávniku, predsa len, kritika prospieva k vyššej motivácii v budúcich zápasoch. Zo spomínaných hodnotení z hľadiska sme vybrali Klincove najvýstižnejšie do titulku, okrem toho trefne tiež výkon komentovala Aluša slovami "To ani na žiackom futbale toto nevidíš" alebo ujo Imro "Keď už tu nevyhráme, tak potom čo chceme?"
Síce sme rozohrali celkom obstojne, na sušanskej strane sme loptu udržali necelých 7 minút. Počas celého zápasu očividne nešlo Heroinovi, ktorý perlil už v 16. minúte, kedy nedokázal spracovať pred bránou Pižov center . V 19. minúte nám pred bránou zavaril domáci Kuracina, ktorého strela letela vedľa ľavej tyče. Domáci mali šancu aj v 33. minúte, kedy Hujsi z priameho kopu nemieril na bránu, ale na náš autobus. Svoje nepodarené šance však domáci vykompenzovali hneď v 34. minúte, kedy po veľkých chybách v našej  obrane (t. z., že ten gól bol Pižov) dotlačil loptu do siete Peter Januš. Po rozohraní sa podarilo uniknúť k domácej bráne Rasťovi, lopta mu ale nesadla dobre na kopačku. Šancu sme mali aj v 39. minúte, kedy centroval k bráne Mildo, nuž zahodil ju Jano, ktorý center opäť nevedel spracovať.
Rasťova šanca
V druhom polčase Jano opäť hviezdil, keď v 53. minúte mohol dať gól, ale bál sa vystreliť. V 54. minúte nahral David na tutovku Rasťovi, no zase mu nejak nesadla na kopačku. Do 59. minúty nás Parniansko-sušania ostreľovali ako delostrelci, a keď sa lopta dostala šťastnou náhodou aj k nám, pokazili sme ju. Ďalšou chybou v obrane sme dostali v 73. minúte druhý gól a v 82. tretí, kedy Hujsiho pustili do brejku a Vlado s Ondrejom ho už nestihli dohnať. O minútu nastal znovu chaos pred našou bránou, no našťastie sme sa ďalšiemu gólu vyhli. Koniec zápasu odpískal pán rozhodca Zahurančík pre istotu už v 87. minúte.

Zostava OŠK Prašník: Marek - Vlado, Kaper, Kazik (C), Maťo - Rasťo, Pižo (63' Fachetti), Mildo, Treze - Bimbo, Hero (79' Patrik Ondrejech)
Zostava Suchej nad Parnou: Hirner Ivan - Lužák Tomáš (86' Rogel Miroslav), Jankovič Martin (C), Kuracina Pavol, Slovák Marek, Konečný Peter (80' Sloboda Miroslav), Hujsi Miroslav, Brestovanský Jakub, Kosnáč Patrik, Horváth Richard, Januš Peter
Žlté karty: Jano (60'), Konečný (70') - obaja za "nešportové správanie"
Góly: Januš (34'), Brestovanský (73'), Hujsi (82')
Prípravkár Janko
Rozhodovali: Zahurančík Marián, (Šéry Peter, Palocsány Ladislav)

Dňa 23. septembra 2011 o 15:00 hod odohrali na Prašníku futbalový turnaj prípravkári. V prvom zápase prehral  Prašník s Lopašovom 0:5 (0:4). Druhý zápas sa odohral medzi Vrbovým a Dolným Lopašovom s výsledkom 5:2 pre Vrbové a posledný zápas sa odohral medzi Prašníkom a Vrbovým. Aj keď Vrbové vyhralo 1:5 (0:4), družstvo Prašníka-Šípkového odviedlo fantastický výkon s historicky prvým gólom, o ktorý sa postaral Jakubko Klein. Nasledujúci futbalový turnaj prípravky sa odohrá v piatok 30. 9. 2011 o 15:00 hod v Dolnom Lopašove.

Muži odohrajú 9. kolo Oblastných majstrovstiev v nedeľu 2. októbra 2011 na Prašníku so zmeneným časom - už o 14:30 hod proti veľmi silnému mužstvu - Siladiciam. Tešíme sa na vašu účasť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára