štvrtok 20. októbra 2011

Zvončín, Zvončan, Zvončínčan, Zvončíňanka zvoní nám. Zvonec Zvoncom zazvonil, Zvončančanom odzvonil.

OŠK Prašník - TJ Družstevník Zvončín 0:3 (0:1)

V sobotu 8. 10. 2011 odohrali o 14:30 naši muži za upršaného počasia kvalitný zápas proti mužstvu zo Zvončína.
Kazikova šanca
Už v piatej minúte sa Marekovi podarilo vykryť strelu na našu bránu, potom faulovali Milanka, ktorý dopadal na mokrý trávnik s kolosálnym áááh. Prvý polčas hrali naši hráči takým štýlom, že si každý z nich držal svojho hráča a čakal, kým dostane loptu, aby mohol začať brániť. V 14. minúte lopta letela na našu bránu, Zvončínčan našťastie netrafil. Medzi svetlé momenty tmavého popoludnia patrila aj vyložená šanca Kamzíka v 15. minúte, nevedel ale kopnúť do lopty ľavou nohou. V 16. minúte už ale zase letela dlhosiahla strela na našu bránu a v 17. mali Zvončínčania opäť gólovú príležitosť, pre nášho brankára nechytateľná lopta však preletela vedľa ľavej tyčky. V 21. minúte faulovali hostia Kapra, rozhodca to ale nevidel a odpískal to pre nich, avšak z priameho kopu, chvála pánu bohu, nič nebolo. V 25. minúte mal na nohe tutovku Tomáš Škodáček, ten ale zaspal a zabudol vystreliť. Taktiež v 30. minúte sme mohli otvoriť stav stretnutia v náš prospech, kedy Maťo vykopol na bránu loptu, ktorú brankár zle zachytil, odrazenú loptu mal ešte možnosť dosunúť do siete Rasťo, zvončínsky obranca bol ale rýchlejší. Pravidlo nedáš - dostaneš sa nám potvrdilo už o 5 minút, kedy sa "o prvý gól postaral Kosnáč po krídelnej akcii Mrvu" (cit.: TJ Druž. Zvončín, 8. 10. 2011). O minútu rozradostení hostia knokautovali nášho pána kapitána Milana Kazika, ktorého týmto vyradili z jesennej časti súťaže, rozhodca ani neodpískal, ani sa k nemu nepriblížil, aby ho skontroloval... V 43. minúte ešte mali šancu zvýšiť hostia, keď Marek už po ležiačky odkopol dobre mierenú loptu, odrazenú sa však hosťom trafiť už nepodarilo.
Maťova šanca + Rasťo mohol dosunúť
Po 15 minútovej porade v šatni sa už v tretej minúte druhého polčasu rútil na bránu Fachetti, gól dal ale len skoro, pretože reflexy zvončínskeho brankára nesklamali. Bohužiaľ, ďalšie minúty zápasu sa odohrávali už len na našej strane ihriska. Z nespočetného množstva šancí sa podarilo jednu využiť v 72. minúte, keď Marek spadol na zem a Lukačovič zamieril presne ľavačkou. Ďalší gól nám pridal v 85. minúte Mrva do prázdnej brány, pretože Marek vybehol predčasne a ku gólu dopomohol ešte aj Fachetti... Zvončínčania ale nezaspali na vavrínoch a našu bránu naďalej ostreľovali, v priemere tri krát za minútu. Potom rozhodca konečne zazvonil na zvonec a zvončínskej rozprávky bol koniec. 

Zostava OŠK Prašník: Macejech - Bimbo (??' Kľúčový), Makara, Kaper, Fachetti - Milko, Kazik (C) (45' Pižo), Tomáš, Treze - Maťo, Rasťo
Zostava TJ Družstevník Zvončín: Honza - Houdek, Bron, Vandák, Kosnáč, Mrva, Jankovič, Lukačovič, Karas, Magdolen (C), Stacho, (Macho, Zelenský, Šajdík)
Góly: podľa zápisu rozhodcu 1. a 3. gól Mrva, 2. gól Lukačovič; podľa Zvončína: Kosnáč (35'), Lukačovič (72'), Mrva (85')
Rozhodovali: Zárecký, (Horváth, Ševčík)

2 komentáre:

  1. tak na túto ligu asi chlapci nemajú ... hlavne chuť a snahu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chuť a snahu majú, ale len niektorí a to je tá chyba. Čo sa týka ligy a toho, či by im viac nevyhovovala nižšia súťaž, ich stanovisko je také, že v tejto lige sa dobre hrá, že si človek ešte aspoň na staré kolená môže zahrať kvalitný futbal...

    OdpovedaťOdstrániť