štvrtok 6. októbra 2011

Za 2. polčas si hostia zaslúžili výhru rozdielom triedy aj napriek tomu, že výsledok je dosť krutý za výkon našich v 1. polčase.

OŠK Prašník - TJ Družstevník Siladice 0:4 (0:1)

Príjemné popoludnie babieho leta zrejme nebolo dosť vhodné pre výhru našich hráčov. Začiatok stretnutia sa posunul už na 14:30, čo pravdepodobne neprospelo čerstvo naobedovaným hráčom. V prvom polčase sa im síce darilo a úspešne sa proti neporovnateľne silnejšiemu mužstvu držali, energia z nedeľného obeda im však do druhého polčasu nevydržala. Po prvý krát sme na prašníckej tribúne mali aj vyhlásenie zostavy hráčov, a aj keď spočiatku zlyhala technika, nakoniec sa všetko dobre podarilo a v základnej zostave bol vyhlásený aj Majko, ktorý podal v tomto zápase heroický výkon.
Kaprova šanca z nepriameho kopu
V 12. minúte nám Siladičania zavarili pred bránou, ale Marek úspešne odrazil. Taktiež mali naši hostia možnosť skórovať v 20. minúte, kedy lopta letela tesne nad brvno. Nestratili sa však ani naši útočníci, v 33. minúte mal na kopačke tutovku Kopúnek, no nepremenil ju. V 41. mal príležitosť otvoriť stav stretnutia Kaper, ktorý ale z nepriameho kopu v šestnástke nastrelil múr. Rozhodcovi sa hra natoľko zapáčila, že zabudol odpískať koniec prvého polčasu, čoho následkom bolo, že sa našim hosťom podarilo v 46. minúte dať gól, keď center z rohového kopu do siete dotlačil kapitán Igor Fančo.
Odolný Majko všetko ustojí :)
Úvodný gól, zdá sa, nakopol Siladičanov k lepšiemu výkonu, a naopak, našich hráčov utlmil, pretože v druhom polčase podali katastrofálny výkon. Hneď po odpískaní mali hostia šancu, našťastie, Marek loptu leptiacu z rohu chytil. Po tom, čo v 54. minúte dostal Kazik žltú kartu za šlapáka na Lančariča, sa ešte Heroin pokúsil uniknúť s loptou k bráne, no nedobehol a siladický brankár Šimko odkopol. V 56. minúte na ľavej strane stratili Kazik s Fachettim loptu, z čoho hostia podnikli rýchly výpad a Fero Lančarič dal gól. V 61. minúte zasa spoza šestnástky vystrelil Braňo Fančo, tečovaná lopta trafila Kázika do chrbta a nakoniec premohla aj bezmocného Zmrzlinára, čím sa zmenil stav už na 0:3. V 73. minúte mohol opäť trestať našich Fero Lančarič, ktorý zahodil tutovku z čiary, no potrestal ich až v osemdesiatej šiestej po vyšachovaní celého mužstva na konečný K.O. 
Po záverečnom hvizde rozhodcu už túžili nielen hráči na ihrisku, ale aj diváci na tribúne. Napríklad Daniel Klien nechápal, ako sa môže prísť na futbal pozerať ešte toľko fanúšikov, ale je rád, že na druhej strane máme pekné barmanky. Na záver ešte dodáva, že hráči by sa mali nad sebou zamyslieť a hlavne počúvať trénera, pretože pred desiatimi rokmi sa hral taký futbal, že keď išli hostia dolu kopcom do Prašníka, v autobuse sa rozprávali o tom, koľko gólov dnes inkasujú. A teraz je to presne naopak, teraz sa už dolu kopcom rozprávajú v autobuse o tom, koľko gólov Prašníku nasúkajú.

Zostava OŠK Prašník: Macejech - Majko (61' Lohyňa), Kapr, Kazik (C), Fachetti - Bimbo, Mildo, Maťo, Treze (65' Ondrej Škodáček - po 6 rokoch) - Rasťo, Hero (65' Štrkáč)
Zostava TJ Družstevník Siladice: Šimko Tomáš - Lančarič Michal, Fančo Branislav, Brestovanský Ľuboš, Sekereš Ondrej, Fančo Igor (C), Lančarič František , Kupec Vladimír, Rau Ľuboš, Páleník Jakub, Varga Peter, (Ondrejíček Dušan, Mesároš Michal, Horváth Adam)
Žlté karty: Kazik (54')
Góly: Fančo Igor (46'), Lančarič František (56', 86'), Fančo Branislav (61')
Rozhodovali: Lauko, (Frič, Guniš)

V piatok 30. 9. 2011 odohrali o 15:00 prípravkári futbalový turnaj, pričom v prvom zápase prehrali s Lopašovom 4:1 a v druhom zápase prehrali s Vrbovým 8:1. Začína sa im čím ďalej, tým viac dariť, keďže už začali dávať aj góly.

Túto sobotu 8. 10. 2011 o 14:30 odohrajú muži 10. kolo OM opäť na Prašníku proti Zvončínu (mužstvu patrí s 19 bodmi druhá priečka vo výslednej tabuľke) . Tešíme sa na vašu účasť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára