štvrtok 20. októbra 2011

Divákov na tribúne boleli krky, nakoľko počas celého zápasu mali hlavy natočené len na jednu stranu.

ŠK Cífer - OŠK Prašník 4:1 (0:0)

Rasťova tyčka + Jano nedoklepol
Na bielych pavučinkách sa malé pavúčiky prepravujú na menej osídlené miesta, aby sa mohli ukryť na zimný spánok. Tieto tenké pavučinky pripomínajú biele vlasy babiek, z čoho je odvodený názov pre babie leto. Takéto príjemné, aj keď už o čosi chladnejšie, ale slnečné počasie mali naši futbalisti v nedeľu počas zápasu v Cíferi. 
Bimbo si hneď počas rozcvičky natiahol sval, ktorý ho neprestal bolieť ani po odpískaní začiatku, tak miesto neho hneď v štvrtej minúte musel nastúpiť do hry Vlado Michalák. Od desiatej do štrnástej minúty zápasu dávali Cíferčania rozcvičku nášmu brankárovi Marekovi, nakoľko počas týchto štyroch minút mali až 8 vyložených šancí, čím sa im podarilo Mareka rozchytať.
ááááhhhaah DUNG
Taktiež v 13. minúte ukázal Kaper svoj životný šprint, ofukoval vo vetre, pretože on má veľký odpor vzduchu, konštatoval M. Kazik z hľadiska. Nariadenie rozhodcu v 16. minúte Miruša ovenčila rýmovačkou "rozhodca je hroch, odpískal nám roh", ktorý kopal Štrkáč, no nič z toho, keďže figúrky pred bránou sa nerozostavili dobre. V 21. minúte mali Cíferčania tutovú príležitosť, keď Marek rýchlu bombu odrazil a spadol, odrazenú loptu ešte mohol do siete dotlačiť domáci hráč, no mieril 16 cm nad brvno. Prvý krát sme sa na stranu domácich dostali v 23. minúte, keď Konkuš zo stredu nahral na nohu Rasťovi, ktorý spracovanú loptu vystrelil do ľavej tyčky, v päťke sa s ňou ešte pohral Heroin, no do cíferskej siete sa mu ju dostať nepodarilo. Hneď z brejku domáci zaútočili, Marek sa však nenechal zahanbiť a priam kráľovsky vychytal štyri jasné tutovky. Síce si zranil tvár, za námahu a jeho označenie ako kráľa troch žrdí dnešného zápasu to však stálo. V 36. minúte dostal žltú kartu Krajčovič za faul na Milanka, ktorý opäť s teatrálnym áááhhhaah dungol o zem, čoho následkom bolo, že išiel Štrkáč kopať priamy kop, nanešťastie pre nás bez pozitívneho výsledku. 
Kaprova panenkovsá jedenástka
Odolávať takýmto mnohopočetným šanciam domácich sa však nedá donekonečna, takže po Vladovej chybe, ktorý si protihráča nechal za chrbtom sa v 48. minúte podarilo Mrvovi dať do nášho sita gól. Na hracej ploche nás navštívili aj Filmárik a Filmuška, ktorí dopomohli Cíferu nafingovať situáciu, z ktorej sa súdi rozhodol odpískať pokutový kop. V 56. minúte ho premenil kapitán Cíferčanov Gašparovič. V 66. minúte domáci knokautovali na niekoľko zápasov dopredu chudáka boľavého Piža, ktorému ešte aj z tribúny nadávali nedisciplinovaní domáci fanúšikovia. Tí už o tri minúty častovali všetkých Prašníčanov hanlivými vulgarizmami ("prašiny prašivé" - hlavne ten dzetko, kerý sa necícil), pretože sa im opäť zásluhou Mrvu podarilo zvýšiť stav stretnutia na 3:0. V 74. minúte sme sa mohli pokochať aj prvkami amerického futbalu, kedy sa hráči v kôpke hnali všetci za loptou, až skončili na zemi jeden na druhom, čo rozhodca zdôraznil výzvou "hrajte!". V 77. minúte nám Cíferčania vyradili svojimi "nežnými" zákrokmi ďalšieho hráča - Maťa, ktorý ležal na ihrisku sťa by mŕtvola. V 83. minúte sa našich hráčov ale usmialo šťastie a súdi odpískal jedenástku, ktorú lahodnou panenskou strelou do pravej strany brány premenil Kaper. Na konečných 4:1 upravil ešte v 88. minúte opäť menovec nášho, v súčasnosti veľmi dôležitého, prezidenta. 

Zostava OŠK Prašník: Marek - Bimbo (4' Vlado), Pižo (66' Noro), Kaper, Fachetti - Rasťo, Štrkáč, Mildo (C), Maťo (77' Kľúčový) - Jano, Ataman
Zostava ŠK Cífer: Páleník - Krajčovič (77' Kosnáč), Gašparovič (C), Mrva, Orlický, Dunda (71' Lukovič), Tibenský Tomáš, Domorák (62' Slabý), Hamaďák, Kupkovič, Masár
Žlté karty: Michalák (22'), Krajčovič (36')
Góly: Matúš Mrva (48', 69'), Jozef Gašparovič (56', 88'), Ľuboš Obuch (83')
Rozhodovali: Ševčík, (Machovič, Matulová)

V nedeľu 23. 10. 2011 sa o 14:00 hodine tešíme na vašu účasť na domácom zápase proti Hornej Krupej. Nenechajte si ujsť tento DEBAKEL !! :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára