štvrtok 10. novembra 2011

... Mohlo to dopadnúť aj horšie...

OŠK Prašník - Dolná Krupá 1:2 (1:1)

Na futbal sme sa všetci tešili, lebo sme si mysleli, že by sme boli mohli konečne vyhrať. Lenže, ako sa hovorí, jeden myslel a narazil táčkami do kostola... Aspoň že tá Miruša je poriadku :)
Naši hráči rozohrali veľmi dobre, dve šance mali už v prvej minúte. Najprv Maťo strelil k ľavej tyčke, potom strieľal z rohu a centroval na Rasťa, ale lopta letela tesne nad brvno. V ôsmej minúte mala ale šancu Dolná Krupá, našťastie gólu sme sa nedočkali. Avšak po tom, čo sa vystriedali Bimbo s Norom nám hneď v 28. minúte strelili Dolnokrupčania gól. No čo už, keď sa sedem hráčov rozhodne brániť dvoch útočníkov... V 31. minúte mal šancu skórovať Patrik Kurňavka, no vyrovnať stav stretnutia sa podarilo už o minútu Atamanovi po veľkej chybe v obrane hosťujúcich hráčov. Tri minúty pred koncom prvého polčasu mal prvý krát možnosť vsietiť za Prašník gól Makarčuk, bohužiaľ sa mu to nepodarilo.
V 4. minúte druhého polčasu nahral Jano Mildovi, no ten netrafil. Mohli sme sa pokochať aj tým, ako perfektne vie Jahoda loptu spracovať prsiami (najviac sa kochala Rajuša). V päťdesiatej piatej minúte mohol svoj tím dostať do vedenia Rasťo, pani Šťastena mu však nedopriala. O desať minút sa znova pokúšal o gól Šachrajčuk, no ani tentoraz mu nevydalo. Jano vybojoval v 66. minúte loptu, no akcia skončila bohužiaľ pádom. Naši sa všemožne snažili Dolnokrupčanov premôcť, úspešne sa spamätávali z faulov, prestriedali sa, no nič nepomohlo. V 88. minúte sa podarilo našim hosťom premôcť Mareka, čím si vyslúžili pripísanie ďalších troch bodov do predposledného stĺpca vo svojom riadku výslednej tabuľky.

Zostava OŠK Prašník: Marek - Bimbo (25´ Jahoda), Šachrajčuk, Kaper, Fachetti - Rasťo, Mildo (C) (58´ Štrkáč), Paťo, Maťo (71´ Tomáš) - Jano, Ataman
Rozhodovali: hlavný a jeden postranný s delegátom


V nedeľu 13. novembra odohrajú hráči Prašníka posledný zápas jesennej časti tohtoročnej sezóny v Leopoldove s hracím časom 13:30. Odchod autobusom z Prašníka je naplánovaný na 11:30 dopoludnia, takže si privstaňte, aby ste mali o hodinu skôr navarený obed. Hráči Prašníka budú mať po tomto zápase možnosť zapojiť sa do súťaže o športové dresy v kopaní na bránu zo šestnástkovej čiary. Z 15 pokusov by mali uspieť aspoň päť krát a výhra je ich! Príďte podporiť našich futbalistov na posledný tohtoročný zápas a poprajte im, nech im nie je po ukončení zle! Tešíme sa na vašu účasť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára