štvrtok 10. novembra 2011

Prečo bolo v Trnavských novinách MY napísané: "Domáci sa pred Hrčkovu bránu prakticky ani nedostali"?

12. kolo OM: 
Prašník - Horná Krupá 0:1 (0:0)

Dôkaz, že domáci hráči sa pred Hrčkovu bránu DOSTALI!

V hnusnom sychravom počasí sa hral veľmi nudný futbal, pre Hornokrupčanov a ostatných divákov o ničom. Nakoľko naši sa na zápas s lídrom tabuľky pripravovali, posilnili obranu, na druhej strane hostia samozrejme zaspali na vavrínoch a aj keď sľubovali minimálne 5 kusov, zmohli sa ledva na jeden. 
Mirušin "smecár" :)


Naši mali tutovku už v siedmej minúte, kedy Maťo centroval Atamanovi na hlavičku, Ataman mohol taktiež strieľať na bránu v 32. minúte, no ani teraz sa mu to nepodarilo. K tým menej nudným momentom patrila napríklad zrážka dvoch hosťujúcich hráčov v 40. minúte - skoro im dal súdi kartu obidvom :) Taktiež sme sa dozvedeli jeden veľmi záživný vtip, ktorý odporúča aj Andy Bogorová: "Miruša aké si znamenie? Krava. Krava robí mú, tak je múdra. Buď rada, že nie si koza, lebo koza robí mé - ako mentálne retardovaná."
Jediný gól Hornej Krupej
Pred začiatkom druhého polčasu sa hosťujúci hráč, autor jediného gólu v tomto zápase, nechal počuť slovami "šetríme vás". Hornokrupčania však nešetrili len nás, ale hlavne seba, nakoľko ďalších 20 minút sa sotva prechádzali medzi šestnástkami. V 58. minúte trochu hru oživila šanca našich dať gól, dokonca zatlieskalo aj zopár fanúšikov z domáceho publika. Ostatných 20 minút sa len rozdávali karty za zakopávanie lopty a striedali sa hráči na oboch stranách. Adrenalín do žíl vlial hráčom aj fanúšikom Hornokrupčan Pecko, ktorému sa podarilo zatriasť našou sieťou, bohužiaľ (ako pre nich, tak aj pre nás) až v 87. minúte hry. Zo stredu naši hráči dobre rozohrali a Mišo Kázik vyštartoval do perfektnej akcie, no bohužiaľ trafil brankára. Zlosť u domácich fanúšikov spôsoboval aj hlavný rozhodca "Fantomas", keď hostia podrazili Atamana. Jeho priamy kop sa pokúšal do siete dotlačiť Kľúčový, ktorý takmer zhodil konštrukciu brány, keď napálil ramenom do tyče. Svetlý moment mal tento hráč aj v druhej minúte nadstaveného času, loptu sa mu ale dostať cez bránovú čiaru nepodarilo, takže Hornokrupčania odchádzali z Prašníka s ďalšími (nezaslúženými) tromi bodmi.

Zostava OŠK Prašník: Marek - Noro, Kaper, Makara, Maťo - Rasťo (81´ Mišo), Paťo (75´ Žažo, Mildo (C), Treze - Jano, Ataman
Zostava Družstevníka Horná Krupá: Hrčka (C) - Horváth, Pecko, Daniš, Marík, Kissimonyi, Gottwald, Žák , Szalay, Malmo, Sládeček, (Kralovič, Laurinec, Gažo)
Rozhodovali: Slíž, (Benkovský, Mihálik)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára