piatok 14. septembra 2012

Hrajúcemu trénerovi stačilo na rozhodnutie zápasu 20 minút.

Prašník – Chtelnica 4:1 (3:1) 

Zdravú dravosť našich chlapcov bolo badať už od oficiálneho zahájenia stretnutia. Na naše počudovanie, do základu nastúpil aj hrajúci tréner Ľuboš Obuch, a dokonca, vo svojej kondícii a veku sa postavil na pozíciu útočníka.  Naše obavy však dokázal odohnať už za dvadsať minút, kedy sa mu podarilo nielen rozhodnúť zápas, ale aj streliť hetrik a ešte aj spokojne zísť z ihriska s červenou kartou do spŕch.
Kaper zbadal rozkročené nohy brankára ...
... a následne mu dal krásne jasle.
Svoje predstavenie začal už v 6. minúte, kedy Stolárikovu nahrávku zachytil hlavou a poslal rovno do chtelnického sita. V ôsmej minúte sa chtelnickému brankárovi podarilo vyraziť Kubišovu strelu, zo spätnej prihrávky však Konkuš namieril strelu na Kapra, ktorý v rozpätí dvoch minút opäť skóroval. V 13. minúte, aby sa nepovedalo, sa na našu stranu dostali aj hostia, no šikovný Holán ich šancu zničil. V 14. minúte nahral Kaper krásnu loptu Žilkovi, ktorý išiel sám na brankára, no chtelnický obranca ho dohnal a zastavil. Avšak, v 20. minúte po Štrkáčovej nahrávke samostatne unikol Kaper, ktorý dal brankárovi krásne jasle a zakončil ich hetrikom. No už o pár sekúnd chtelnický hráč kruto fauloval Štrkáča lakťom do pŕs, na čo nekorektne zareagoval jeho bratranec hádkou a schytením za dres protihráča, takže po porade rozhodcu s asistentom Kaper putoval predčasne do spŕch. Chtelnica stav znížila jediným gólom v 29. minúte po chybe v našej obrane. V 31. minúte prekopol priamy kop Ataman a o pár ďalších minút svoj priamy kop po faule na Žilku namieril presne, no brankár bol tento krát pozornejší a jeho strelu chytil.
Kráľ zápasu - Kaper
Začiatkom druhého polčasu nastal na trávniku prílev žltých kariet – zápis malo snáď už 85% všetkých hráčov na ihrisku, takže nemuseli hrať len futbal, pokojne si mohli s kartičkami zahrať aj pexeso. Z nepremenených šancí môžeme spomenúť napríklad nepremenený priamy kop Atamana alebo nepodarený center Ondra Bielika do šesťdesiatej minúty. Po tomto časovom horizonte už na ploche hviezdil len Žilka. Najskôr nepremenil čistú šancu keď bol v úniku sám na brankára a potom, pri rovnakej situácii vyrobil v pokutovom území jedenástku, ktorú zároveň aj premenil, a tak zvýšil stav stretnutia na konečných 4:1. V závere už mali hostia len dve chabé šance, ktoré sa však podarilo Holánovi bezpečne odvrátiť.

Zostava OŠK Prašník: Holán – Ondrej Bielik (83´ Jano Pašmík), Pižo, Milan Kazik, Stolárik (65´ Noro Gyürke) – Rasťo Bielik, Kubiš (65´ Škodáček Tomáš), Štrkáč (C), Milan Konkuš – Kaper, Žilka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára