nedeľa 24. apríla 2011

Búrlivá diskusia :)

             Na našej webovej stránke sa rozpútala v komentároch búrlivá diskusia. Keďže väčšina z vás sa k týmto komentárom len tak náhodou nedostane, uverejňujem ich v tomto príspevku. Svoje názory na slová tohto pána zadávajte do komentárov.

Anonymný povedal:
vy ste v tom prašniku dobre naklepany na tie hlavy, kto komentuje tieto zapasy tak ten je vymlety panak,sa pozrite na svoj areal a potom komentujte druhych,Vy somari!!!!

OŠK Prašník povedal(a):
Vážený pán Anonymný, 
vaša slovná zásoba a gramatika zrejme svedčia o hodnote vášho IQ, takže ak ste chceli niekoho uraziť, nevybrali ste si vhodne. 
I pre ostatných dopĺňam a vysvetľujem, že príspevky sú absolútne subjektívne a je v nich použitý prašnícky futbalový žargón.

Anonymný povedal:
A ten komentar na Jalšove že nehralo nič!!!hahahaha 4:0 v 16 min. to je čo!?a ten spominany areal v Dvornikoch???to je čo?taky areal možte len ticho zavidiet,sa pozrite aky mate vy,a potom si otvarajte huby.Prajem Vam len to najhoršie,lebo tak drzych a arogantnych ludi som ešte nevidel,asi to je tym že žijete daleko od civilizacie!videl som vaše zapasy,vy vonku nemožete uhrat nič!!!len doma ,ked podpatite rozhodcu,ale to je všetkym jasne.A to IQ si daj premerat ty!pan inteligent z Prašniku!!!z bohom 


Ja tohto pána ďalej nekomentujem, len mu odkazujem, aby si prečítal aspoň prvý odstavec z článku o Jalšovom, kde o hráčoch z Jalšového nie je napísané nič negatívne. Ak si vážený pán myslí, že kadibúdka je areál, necháme ho v tom. A posledná veta z mojej strany – želať ľuďom na sviatky len to najhoršie a vulgárne nadávať žene dokáže len ozajstný chrapúň.


2 komentáre:

  1. Zapojte sa ešte niekto do diskusie, prosím nech je sranda. A to o podplácaní rozhodcu- za kolko sa to dá kúpiť taký zápas? A koľko zarábajú taký futbalisti, ja chcem byť futbalistom.Futbal sa mi páči, aj pinpong.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnes: Modramka-Cifer 7:0
    Sucha - H.Oresany 1:1
    Sucha gol z 11m-v 7-8min nadstaveneho casu-netreba komentar

    OdpovedaťOdstrániť