štvrtok 8. marca 2012

V prípravných zápasoch sme dostali aj výprask, aj sme odchádzali z ihrísk s výhrou s čistým kontom.

s Turou Lúkou

V ostatných týždňoch odohrali naši športovci, okrem už spomenutých dvoch, štyri prípravné zápasy, pričom z dvoch si odniesli výhru, z jedného remízu a v jednom prípade zdrvujúcu prehru. Na prípravných zápasoch sa samozrejme zúčastnila aj fanúšikovská základňa, ktorá sa bude snáď naďalej rozvíjať, čo iste poslúži k väčšej motivácii našich hráčov. 

19. 2. 2012 (Myjava) Turá Lúka - Prašník 9:3 (4:0)
Zápas sa odohral za veľmi nepriaznivého počasia, keď človek by ani psa von nevyhnal. Dážď so snehom, odmäk, silný vietor... To všetko však až tak veľmi nesúviselo s výkonom našich hráčov. Jednoducho sa im nedarilo. Nezvyčajné bolo aj postavenie rozhodcov - hru riadili vo dvojici, pričom obaja sa pohybovali na hracej ploche. Keď si výsledok premietneme do sveta čísel, vyjde nám, že naši hráči inkasovali gól priemerne každých desať minút zápasu. V 65. minúte bol stav stretnutia už zúfalých 7:0. Keď však do boja nastúpil Kopúnek, aspoň náznak spokojnosti sa blysol v trénerových očiach. V 66. minúte znížil po šikovnej Atamanovej nahrávke, no čo čert nechcel, už o dve minúty dal aj Kaper, bohužiaľ, vlastný. Druhý gól Prašníka zaznamenal opäť Kamil, keď sa turanskému brankárovi lopta vyšmykla z rukavíc a on ju trefne dokopol do siete. Už o dve minútky sme sa mohli pokochať na krásnej Maťovej nahrávke smerovanej Marcelovi, ktorý loptu bezpečne dopravil do brány. Hlasný treskot kameňa, ktorý spadol z trénerovho srdca prerušil už len zásah súperov do nášho sita a jeho otázka, ako to vlastne skončilo :)

23. 2. 2012 (Brezová pod Bradlom) Prašník - Horoměřice 3:0 (1:0)
Pražania, ktorí boli v Brezovej pod Bradlom na sústredení sa dohodli s hráčmi nášho tímu na prípravnom zápase, ktorý dopadol v prospech Prašníka. V 20. minúte výbornou strelou zakončil Marcel Holán, zvyšné dva góly dali naši futbalisti až v druhom polčase. V 60. minúte zvýšil na 2:0 Norko a na konečný stav presným zásahom navýšil Mildo Kazik.

25. 2. 2012 (Piešťany) Borovce - Prašník 2:2 (2:1)
Úvod stretnutia bol veľmi pozitívny, nakoľko už v tretej minúte naši skórovali. Rasťo sklepol loptu hlavou priamo na Maťovu kopačku, ktorou ju poslal do borovskej brány. V 7. minúte sme pozorovali závar pred našou bránou, keď Borovčan prebral Norovi loptu a vybehol do útoku, ale náš nový  brankár jeho hru dobre prečítal a majstrovsky zasiahol. V 13. minúte opäť Noro nezvládol loptu, takže ho hráč preskočil a Borovce vyrovnali. Mildo Kázik sa po 4 stratených loptách svojich spoluhráčov natoľko rozčertil, že vyrobil v pokutovom území jedenástku, ktorú Borovčania vzápätí premenili. Už v 22. minúte sa Mildovi zadarilo znova, keď vyrobil ďalšiu jedenástku, svoj pokutový kop však Borovčan nenamieril presne a jeho strela sa odrazila od brvna. Vyrovnávajúci gól sme dali až v druhom polčase, keď Patrikova delovka narazila tiež na brvno, no Rasťo ju zachytil a poslal do sita. 

4. 3. 2012 (Brezová pod Bradlom) Prašník - Brestovec 3:0 (0:0)
Priebeh prvého polčasu bol dosť napätý. Kazikova strela skončila nad bránou, Igor mal ísť na pol škody a nešiel, Rasťo si stále pýtal rýchlejšie lopty, no potom nestíhal... V 22. minúte sme dostali šupovicu do brvna, o niekoľko minút nám zas netrafili do prázdnej brány. Po Maťovom skazenom pokuse svoj pokus zmarili aj Brestovčania. Gól padol až v 60. minúte a to zásluhou Maťa. O 5 minút neskôr nahrali Prašníčania Rasťovi loptu konečne primerane k jeho rýchlosti, takže miesto nahrávky Maťovi, ktorá sa priam núkala, triafal na bránu a našťastie aj zasiahol. Po tom, čo znervóznení súperi faulovali v šestnástke Atamana, ten si bol kopnúť pokutový kop, ktorý samozrejme aj premenil.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára