sobota 22. júna 2013

Ani na deň detí si muži nespravili radosť a nevyhrali!

Prašník – Dvorníky 1:3 (1:0)


Na deň detí sa chystalo pre mužov prekvapenie. Zase sa našiel niekto obetavý, kto vybavil pre chlapov pozápasové občerstvenie a nakúpil pre nich klobásky bez ohľadu na to, či vyhrajú alebo nie. Bohužiaľ, aj keď prehrali, hráči si chuť do jedla pokaziť nenechali a pokojne si pochutnávali na viac, či menej pikantných klobáskach bez výčitiek a s mávnutím rukou nad svojím výkonom. Možno by sa niektorí z nich mohli nad sebou zamyslieť... Prvý polčas síce vyhrali, ale v druhom dostali tri góly, čo ich položilo na lopatky.
         Do dvadsiatej minúty sa hralo prevažne v strede poľa, pozerali sme sa na nezáživný futbal bez šance či akejkoľvek inej akcie. Prvej šance sme sa dočkali až v 22. minúte, kedy sa dostal pred hosťovského brankára Rasťo Bielik, no s jeho prekonaním mal problém. V tridsiatej minúte si Pižo natiahol zadný stehenný sval, ktorý nezvládol nápor trojice pretancovaných črievičiek predchádzajúcu noc, a tak na jeho post nastúpil tréner mužstva Kaper. Jeho kvality sme mohli badať už v 35. minúte, keď po krásnej spätnej Konkušovej prihrávke na Kaprovu hlavu nastrelil ňou brvno. Už o 5 minút však potvrdil svoju predchádzajúcu príležitosť a skóroval hlavou a tak dostal seba so svojimi zverencami do vedenia. Minútu pred polčasovým hvizdom rozhodcu ešte skúsil prekopnúť brankára Rasťo Bielik, no opäť neúspešne.
         Vo vedení sme však nezostali dlho. V 50. minúte hosťujúci hráč zo 40 metrov po odrazenej lopte nádherne prekopol brankára. Po chybe z rozohrávky sme dostali behom minúty od hráčov z Dvorníkov druhý gól a stav stretnutia sa teda počas minúty zmenil tak, že sme začali prehrávať. V 54. minúte kopal priamy kop Červík z 20 metrov, no do brány sa lopta nedostala, dokonca z protiútoku sme videli šancu na strane hostí. V 62. minúte kopal priamy kop Fachetti, no loptu nakopol do múru. V 70. minúte bol tvrdý faul na Kazika odmenený žltou kartou. Zahrával Kaper ľahkým centrom, ktorý ale skončil u protihráča. Hosťom sa vidina výhry zapáčila, zdržovali, pri každom súboji padali a simulovali. V 74. minúte kopal Konkuš priamy kop, ale vyrovnať sa ani jemu nepodarilo. Väčšiu úspešnosť pri kopaní priamych kopov mali hostia. Ich priamy kop v 77. minúte zazvonil o tyčku a po odrazení od nej skončil v našej bráne. V 84. minúte mali hostia ďalšiu šancu, no letela nad brvno. Minútu pred koncom zápasu mal šancu Milan Konkuš, no hosťujúci hráč ho zablokoval. Rozhodca po viacerých nevhodných rasistických narážkach zápas odpískala ukončil tak trápenie domácich hráčov.

Zostava OŠK Prašník: Holán – Fachetti, Štrkáč, Červík, Treze – Pižo (31´ Kaper), Kamzík (C), Žažo, Konkuš – RB, Cíbik (80´ Miro Obuch)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára