utorok 4. júna 2013

Futbalisti sa snažia zbaviť svojho fanklubu, natíska sa otázka, či im v tom radšej nevyhovieť...

27. kolo
Horné Trhovište – Prašník 2:1 (1:0)

         Po návšteve tejto trapošiny viacerí fanúšikovia ľutovali, že sa do tejto odľahlej časti Trnavského samosprávneho kraja vôbec trepali, lebo na tú „šaškáreň“, ktorú tí, čo si hovoria futbalisti predvádzali sa nedalo absolútne pozerať. To, že z toho „výkonu“ ľudí z Prašníka štípali oči nasvedčujú aj fotografie, ktoré sú pri reportáži uverejnené – je na nich totiž vidieť, že hostia sa ani nedostali k lopte. Kým sa začal zápas, domáci urobili (ako za žiakov) konfrontáciu registračiek a pomýlili si priezvisko jedného z hráčov Prašníka, čo môžete postrehnúť v zostave. 
         Do dvanástej minúty sa hra ani nedostala na polovičku domácich, keďže naši každú situáciu riešili zakopnutím lopty a jej hádzaním z autu do autu. Po viacerých zlých prihrávkach (záleží ale na tom z akého uhla, pretože pre domácich boli celkom obstojné) sa domáci dostali do šance, ktorú nevyužili, ale gól nakoniec dali. Už v 19. minúte sa im podarilo dostať do vedenia, keď Kurňavka prihral domácemu útočníkovi do samostatného úniku. Z rozohrávky sa konečne lopta dostala na stranu domácich a v 20. minúte sme videli prvú strelu na bránu po krásnej spätnej Konkušovej nahrávke Tomášovi Škodáčkovi, ktorá ale skončila vedľa ľavej tyče. Potom sa naši vlastne len hrali, že hrajú, oni iba pobehovali po ihrisku a čakali, či sa k nim prikotúľa lopta alebo nie. V 38. minúte sa domáci dostali zase do šance, Kulichovi dokonca najskôr lopta vypadla z rukavíc, ale potom ju našťastie chytil.
         Keď Prašníčania nastupovali do druhého polčasu, aspoň sme dúfali, že sa v šatni nakopli a budú bojovať proti predposlednému mužstvu z tabuľky. V 47. minúte nám aj zablikalo ohnivko nádeje, keď Konkuš po Trezeho cielenej nahrávke strieľal na bránu a gólman jeho strelu chytil, no definitívne zhaslo, keď sme v 52. minúte po prehratí hlavičkových súbojov a nedorozumení Makaru s ostatnými hráčmi v našom pokutovom území inkasovali druhý gól krížnou prízemnou strelou do rohu Kulichovej brány. V 55. minúte po viacerých podrazeniach Kapra tým istým hráčom uvidel previnilec žltú kartu, po čom zahrával Miceno, no ani po niekoľkých pokusoch sa nikomu loptu do siete domácich dopraviť nepodarilo. Následne do hry nastúpil prašnícky srdciar Rasťo Bielik, ktorého takmer tiež nebolo vidieť, no počuť, ako povzbudzuje svoj tím, ho bolo dostatočne. Po šlapáku na Piža v 60. minúte sa rozhodol priamy kop kapať faulovaný hráč, no jeho lopta zranenou nohou skončila v múre. Ďalších desať minút sa na ihrisku odohrával rovnaký prepadák ako v prvom polčase, až na strelu Tomáša, ktorá ale letela nad brvno. V 71. minúte sme videli krásnu strelu na našu bránu, no aj keď bola z ofsajdu, postranný rozhodca ho nevidel a lopta skončila aj tak mimo brány. Z tejto situácie zahrávali domáci  nebezpečný roh, no taktiež neúspešný a z opačného rohu kopol center domáci hráč až do žitného poľa, v ktorom ho snáď Holden Caulfield chytil... V 76. minúte sme sa konečne dočkali aspoň zníženia skóre, keď Kaper špecialitou svojho otca – pätičkou – vsietil znižujúci gól zápasu po rohovom kope a nahrávke Kurňavku. V 82. minúte mali ešte šancu zdvihnúť na 3:1 domáci, ktorí prekrásnou rybičkou nastrelili ľavú tyčku, od ktorej sa lopta odrazila Peťovi Kulichovi priamo do náruče.


Zostava OŠK Prašník: Kulich – Fachetti, Makara, Mico, Treze (K) – Šašo (57´ RB), Kurňavka, Pižo, Konkuš – Tomáš, Kaper

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára