utorok 26. júna 2012

Odpísaný Prašník zvyšuje svoje bodové skóre o ďalšie 3 body!

OŠK Prašník – OFK Drahovce 1:0 (0:0)

Na popoludňajšie derby sa do upršaného počasia zišlo aj dosť fanúšikov, ktorí náležite ocenili bodový zisk domácich hráčov. Prietrž mračien vohnala domácich i hosťovských  fanúšikov pod spoločnú tribúnu, spod ktorej spoločne sledovali vyrovnané stretnutie oboch tímov.
V prvom polčase však domáci hráči podali suverénne lepší výkon, čo sa odrazilo aj na počte, žiaľ, nevyužitých šancí. Už v šiestej minúte sa rútil sám na bránu Jano Pašmík, no v závere sa šmykol na mokrom trávniku, takže jeho strela skončila mimo cieľa. V desiatej minúte mal perfektnú bránu Michal Gyürke, ktorý zo šprintu až pristál v bráne, no bohužiaľ bez lopty. Svoju druhú šancu nevyužil Jano Pašmík v pätnástej minúte, kedy mohol dať gól najskôr pätičkou, no nepodarilo sa mu vsietiť ani odrazenú loptu, ktorú drahovský brankár zachytil. O päť minút mal na nohe tutovku Kubiš, ktorý poslal na bránu strelu z tridsiatich metrov, no nepresne, odrazenú loptu sa Janovi opäť nepodarilo dostať do sita. V 23. minúte mali svoju prvú šancu aj hostia, no bystrý brankár Kulich ju pohotovo zrušil. Druhá tutovka Michala Gyürkeho v 34. minúte taktiež  neskončila v site. O ďalší rozruch pred bránou hostí sa postaral Kubiš, ktorý z rohu namieril presne na Pižove biele háro, no ten sa v rýchlosti nezorientoval a loptu poslal mimo hernej plochy. V poslednej minúte prvého polčasu naši mohli znova rozvlniť sito hostí, keď Kubiš z päťdesiatich metrov centroval pred bránu, no žiadnemu z jeho spoluhráčov sa poodrážanú loptu nepodarilo zamieriť presne.
Druhý polčas stretnutia bol už na gólové príležitosti chudobnejší, aj keď hostia mali v 53. minúte dve výraznejšie strely, ktoré ale náš brankár bez problémov vychytal, čo fanúšikovia ocenili adekvátnym potleskom, ktorý si zopakovali aj v 78. minúte, kedy jediný gól zápasu vsietil Rasťo Bielik, čím sa zaslúžil o trojbodový zisk pre svoj tím. Slnko nad Prašníkom vyšlo až keď v 89. minúte nastúpil do hry Milan Konkuš, ktorý však veľa vody nenamútil, zamiešať karty mohli v poslednej minúte zápasu ešte hostia, keď sa ich tutová strela zazvonila na ľavej žrdi.

Zostava OŠK Prašník: Kulich – O. Bielik, Pižo, Kaper (C), Nikodém (77´ Fandžo) – R. Bielik, N. Gyürke, Kubiš, Klein – Pašmík (82´ Milan Kazik), M. Gyürke (89´ Konkuš)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára