utorok 26. júna 2012

Tesná prehra počas hokejového ošiaľu.

OŠK Prašník – FK Cífer 1:2 (0:0)

Slovenskoooooo
Hrací čas sa kvôli postupu našich hokejistov do finále presunul už na pol jedenástu ráno, takže mnoho fanúšikov sa po bujarých oslavách výhry našich chlapcov nad Čechmi ani nedostavilo. Slabá divácka kulisa pozostávajúca z pol na pol domácich a hosťovských fanúšikov však celkom statočne povzbudzovala hráčov, z ktorých taktiež niektorí slávili výhru hokejistov do neskorej noci.
Podgurážení Cíferčania nastúpili do boja proti odhodlaným Prašníčanom, ktorí si zaumienili, že ak môžu vyhrať Slováci nad Čechmi, tak môžu vyhrať aj oni nad Cíferčanmi. V štvrtej minúte však lopta z kopačky hosťovského hráča letela smerom na našu bránu, no Kulich si ju pekne spracoval na prsia. V šiestej minúte strieľal na bránu Rasťo, výnimočne dobrá strela to bola najmä preto, lebo lopta bola perfektne nafúkaná zraneným Konkušom. V deviatej minúte strieľal z krížnej prihrávky Maťo, no jeho strelu brankár vyrazil. V 11. minúte Cíferčan Bukovský napálil z priameho kopu svoju strelu Kulichovi rovno do rukavíc. Tibenský mal už onedlho dve šance počas pätnástich sekúnd. V 22. minúte mal šancu Jano, ktorému v tridsiatej minúte vyvrela voda. V 32. minúte Fazekaš odobral súperovi loptu, s ktorou sa rútil sám na bránu, no jeho strela bránu obišla. Počas tohto polčasu mali hráči viac striel ako počas predchádzajúcich desiatich zápasov. V 38. minúte mal krásnu šancu opäť Jano Pašmík, dokonca sa zatriaslo aj sito, ale bohužiaľ len z vonkajšej strany. V tridsiatej deviatej minúte mu vyvrela voda definitívne, odparila sa mu zo všetkých údov, tak miesto neho nastúpil Michal Kázik, na čo jeho bratranec reagoval poznámkou – veď aj prekypriť trochu pôdu by sa zišlo...
Tomášov gól
Začiatkom druhého polčasu hostia kopali roh, potom sa táto situácia opakovala a do tretice tiež a z odrazenej lopty hostia z 30 metrov strieľajú úvodný gól zápasu. Domáci hneď odpovedali dvoma strelami, ale brankár bol na svojom mieste. V 56. minúte strieľal Ondrej Bielik z priameho kopu tesne mimo bránu a po katastrofálnej chybe Kapra v 60. minúte dostávame druhý gól. V 69. minúte Ataman útočil sám na bránu, no šancu nepremenil a ešte väčšiu tutovku premrhal Fazo. V ďalšej akcii sa ukázala, naopak, prefúkanosť lopty Konkušom, pretože sa odrazila od zeme moc vysoko, takže Rasťo ju hlavou nezachytil. Po vystriedaní a nastúpení Igora a Tomáša Škodáčka, navrátilca, ktorý sa po šiestich rokoch vrátil do mužstva a v 71. po centri skóroval a znížil tak stav hry na konečných 1:2. Aj keď sa naši futbalisti, bohužiaľ ani hokejisti, vytúženej výhry nedočkali, mohli sme aspoň sledovať zaujímavé stretnutie, ktoré pískal gepard.

Zostava OŠK Prašník: Kulich – Ondrej Bielik, Kurňavka, Kaper (C), Noro Gyürke – Rasťo Bielik, Kubiš, Maťo Klein, David Nikodém (70´ Igor Kravárik) – Jano Pašmík (42´ Mišo Kázik), Fazekaš (70´ Tomáš Škodáček)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára