utorok 26. júna 2012

Z jasne vyhraného zápasu len bod.

Veľké Orvište – Prašník 3:3 (1:1)

Dohrávka 16. kola OM bola odložená na sviatok práce – prvý máj, kedy sa majú milenci bozkať pod rozkvitnutou čerešňou. V súčasnosti však zmena klimatických podmienok spôsobila, že na prvého mája sú čerešne už niekoľko týždňov odkvitnuté. Do takmer susednej obce sme sa dostavili za neznesiteľného dusna a tridsaťstupňových horúčav, takže riadne rozpálení boli nielen Prašníčania, ale domáci hráči.
Prvých 15 minút zápasu sa hralo prevažne na strane hostí, no potom sa hra presunula do strednej časti poľa. Prvý gól sme inkasovali z rohu, keď sa lopta odrazila od ľavej tyče do vnútra brány. Avšak, o dve minúty – v 29., stavil Milan Kazik na hrdosť a sám proti piatim vybojoval loptu, ktorá skončila v brankárovej sieti. V 32. minúte mali naši ďalšiu skvelú príležitosť, kedy sa Noro Gyürke rútil sám na bránu, no nahral Janovi, ktorý loptu netrafil presne. Na konci prvého polčasu mu ešte nový tímový lekár Konkuš M. ošetril pozadie.
Začiatkom druhého dejstva mal príležitosť Maťo Klein, no nezakončil úspešne. V 51. minúte dostáva do vedenia naše mužstvo Mišo Gyürke, ktorého šťastná padáčiková pomalá strela zasiahla domácu bránu, čo asi nikto nepredpokladal. V 56. minúte po faule na M. Gyürkeho kopal priamy kop Kubiš, pričom lopta sa od brankárových rukavíc odrazila presne na špic Kazikovej kopačky, ktorý v tomto zápase po druhý krát skóroval a dostal tak svoj tím do dvojgólového vedenia. V 58. minúte ešte mohol Rasťo Bielik zavesiť loptu do vinkla, no už o dve minúty sme inkasovali gól z priameho kopu po zemi, čím Orvišťania znížili stav na 2:3. V 61. minúte mal ešte tutovku Kubiš, keď loptu poslal 5 cm nad brvno, taktiež Maťo dal krásny center z brejku na Rasťa, no ten loptu zahodil. V 68. minúte sme dostali vyrovnávajúci gól opäť z rohu. Konečný stav stretnutia mohol skončiť pokojne aj 4:4, no rozhodca kvôli faulom neuznal góly ani na jednej, ani na druhej strane.

Zostava OŠK Prašník: Kulich – Michálik, Kurňavka, Obuch Ľ. (C), Gyürke N. – Bielik R., Nižnanský, Kazik Milan, Klein – Kubiš, Pašmík

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára