streda 2. januára 2013

Aj keď to po polčase tak nevyzeralo, Prašník rozdrvil Dolné Trhovište!


Prašník – Dolné Trhovište 6:3 (3:3)
Nešťastný týždeň na Prašníku zakončil nedeľný domáci zápas proti Dolnému Trhovišťu. Aj keď sa naši chlapci mužstva z poslednej priečky tabuľky veľmi neobávali, tí dokázali cez polčas prekvapiť a vyrovnať stav stretnutia na 3:3. Chvalabohu, týždeň plný tragédie naši futbalisti dokázali zakončiť úspešne trojbodovo.
Úvodný gól zápasu sme mohli vidieť už v 9. minúte po krásnej Kazikovej nahrávke Atamanovi na pravačku, ktorý z 5 metrov skóroval. V 12. minúte mal pre zmenu čistú šancu Peter Obuch, ktorého priamy kop krásne obletel múr a mieril priamo na Atamana, no dolnotrhovišťanský brankár bol bystrý a loptu v správnom okamihu zachytil. V 19. minúte Makara prekonal Holána, takže sme inkasovali gól. No už o minútu nelichotivú situáciu zachránil Žilka, ktorý dostal Prašník opäť do vedenia. Dominik Žilka mohol tiež zdvihnúť vedenie na 3:1 v 26. minúte, no v momente prihrávky mu postranný rozhodca zodvihol vlajku na ofsajd. Na vyššie spomenutý stav zvýšil Prašník až v 29. minúte, keď Ondrej Bielik po samostatnom úniku prihral z 10 metrov Konkušovi na hlavičku a ten perfektnou rybičkou trafil do siete. V 32. minúte mal ešte ďalšiu šancu Žilka po Kazikovej nahrávke, ktorý, okrem iného, nastúpil do boja s pruhom. Bohužiaľ, v 35. a 45. minúte po neskutočných chybách v našej obrane Dolnotrhovišťania vyrovnávajú stav zápasu na 3:3.

Do druhého polčasu nastúpili futbalisti o niečo bojovnejšie. Už minútu po hvizde mal šancu Ataman, ktorý netrafil ani odrazenú loptu. Našťastie, v 58. minúte Rasťo Bielikazvyšuje na 4:3 a dostáva tak Prašník do vedenia. Hráči Dolného Trhovišťa sa neustále prifilmovanými faulami snažili udeliť našim čo najviac žltých kariet, čo sa im nanešťastie aj podarilo. V 80. minúte nahral Rasťo peknú loptu Jánovi Pašmíkovi, ktorý sa postaral o piaty gól Prašníka. V 87. minúte mal super šancu ešte Ataman, ktorý prekopol múr a jeho lopta letela presne do brvna, no na konečných 6:3 zvýšil až David Nikodém, ktorý v 88. minúte obohral 4 hráčov zozadu a svoju strelu namieril presne.

Zostava OŠK Prašník: Holán – Ondrej Bielik, Peter Obuch, Pižo, Makara (55´ Ján Pašmík) – Rasťo Bielik, Norbert Gyürke (61´ David Nikodém), Milan Kazik (45´ Daniel Stolárik), Milan Konkuš – Rado Kubiš, Dominik Žilka
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára