streda 2. januára 2013

Prašníčania napravili minulotýždňový trapas – na domácej pôde zvíťazili.


Prašník – Horné Trhovište 3:1 (0:0)
Snáď posledné lúče Slnka v jesennom období vyčarili úsmev nielen na tvárach futbalistov a ich fanúšikov, ale určite aj na tvári hrajúceho trénera, ktorý dopomohol svojim gólom k výhre prašníckych futbalistov v predposlednom domácom zápase.
         Výborný začiatok stretnutia odštartoval Dominik Žilka, ktorý už v 3. minúte kopal krásnu krížnu strelu, ale tá bohužiaľ letela presne na brankára. V 5. minúte mal streleckú možnosť Kaper z piatich metrov, no brankár bol na svojom mieste. V 8. minúte ukázal svoje kvality opäť Žilka, ktorý od deliacej čiary trielil sám na brankára, no zakončil mimo brány. V 12. minúte mal, naopak, možnosť dlhovlasý Hornotrhovišťan, no pohotový Holán jeho loptu v kotúli letmo zachytil. O dve minúty mal bohovskú šancu Ataman a onedlho smerovala krásna Stolárikova krížna nahrávka Kaprovi, ktorého strelu ale brankár chytil. V 27. minúte Maťo Kováč po centri tečoval loptu taktiež do brankára. V tridsiatej minúte mal unikátnu šancu streliť z otočky pred bránou gól hrajúci tréner Kaper, no zase sa mu to nepodarilo. Pred polčasovým hvizdom jediného rozhodcu na hracej ploche mal ešte z trmy-vrmy v bránkovisku možnosť zakončiť Žilka.
         V druhom polčase sa opäť prejavil Kaper, ktorý z centra strieľal na bránu, no neúspešne. V 50. minúte rozhodca nariadil penaltu, ktorú s prehľadom premenil Ataman. V 53. minúte Prihral Kováč Škodáčkovi na 11-ku a vystrelil, ale brankár jeho strelu chytil. O dve minúty kopal Kováč roh, ktorý Kaper zachytil hlavou, no do brány sa mu loptu poslať nepodarilo. V 59. minúte sa predviedol opäť Kováč, ktorý dal výborný center Atamanovi, no ten si loptu pustil moc ďaleko. V 61. minúte strelil Kováč tesne nad bránu a v 65. minúte vystrelil Ataman tesne vedľa brány no už v 67. minúte sa ocitol sám pred bránou Kaper, ktorý loptu odrazenú od tyčky umiestnil presne do hosťovského sita. Bohužiaľ, z protiútoku, kedy Atamanov center Kaper zluftoval sme dostali od hostí gól znižujúci na 2:1. V 71. minúte vystrelil Rasťo spoza šestnástky, no brankárovi do rúk. O tri minúty chcel Škodáček prehodiť brankára, no nepodarilo sa mu to. Škodáček mal potom dve strely za sebou, ale neuspel. V 80. Minúte sa ešte pokúsil vyrovnať súper, no strieľal mimo. O minútu potom vystrelil Kováč spoza šestnástky, od brankára odrazenú loptu mohol ešte do siete odpraviť Kaper, no nenamieril presne. Už v 85. minúte sa ale stav stretnutia zmenil, kedy po vybojovaní lopty dal na konečných 3:1 Rasťo Bielik. Brankárovi tak svietilo slnko do očí, že musel mať aj šiltovku, čo mu ale aj tak proti našim šikovným a bojovným chlapcom nepomohlo.

Zostava OŠK Prašník: Holán – Makara (45´ Gyürke N.), Obuch P. (C), Kazik Milan, Klobása – Stolárik (60´ Konkuš), Kováč, Kubiš, Škodáček – Žilka (45´ Bielik R.), Kaper
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára