štvrtok 23. mája 2013

Po prvom domácom zápase zostali body doma

Dohrávka 18. kola
Prašník – Madunice 2:0 (0:0)
Dohrávka 18. kola sa za pekného počasí skončila priaznivo pre domáci tím. Na ihrisko sa postavilo jedenásť Prašníčanov, ktorých vekový priemer bol 34,6 rokov a najmladším hráčom v základnej zostave bol dvadsaťosemročný Milan Kazik.
         Už v druhej minúte mal šancu hlavou Konkuš, no loptu len lízol a následne sa jej zmocnil Cíbik, ktorý skúsil vsietiť, no lopta letela nad brvno. Po krutom faule na oslávenca Petra Obucha v 7. minúte kopal priamy kop Adamec, ale lopta nenašla žiadneho spoluhráča. V 11. minúte spálil šancu Štrkáč, ktorý sa po ledabolej prihrávke pokúsil vystreliť na bránu. Na našej strane chytal nový brankár Pižo, ktorému sa výborne darilo. Po úvodných pätnástich minútach sa hra presunula z madunickej strany na našu polovicu ihriska a Cíbikov tato trefne skonštatoval, že hra sa odvíja katastrofálne. Štrkáčovi sa darilo robiť jednu chybu za druhou, dokonca súboj medzi Kazikom a Maťom Kleinom vyhral niekdajší hráč Prašníka. V 30. minúte sa neúspešne pokúsil skórovať Cíbik, no roxorom nemieril presne, následne sa zložil v šestnástkovom území a nadvihoval si na roxoroch podkolienky. Chvíľu pred koncom prvého polčasu mal ešte vynikajúcu streleckú možnosť z piatich metrov Kazik a po jej zmarení zostal sklamane ležať pred bránou.
         Len čo rozhodca odhvízdal začiatok druhého polčasu sa podarilo futbalistom zdvihnúť fanúšikov z miest a vyburcovať ich k potlesku. Po centri z priameho kopu loptu presne do brány odhlavičkoval Červík. Už o 5 minút mal krásnu šancu Štrkáč, no bránu netrafil. Podarilo sa to až hosťom, ktorí si v 52. minúte dali vlastenca. Počas nasledujúcich minút  nedotiahli do konca svoje úmysly Škodáček, Cíbik ani Žažo. Náš nový superbrankár si s pokusmi hostí veľmi ľahko poradil. Po prestriedaní hráčov sa do konca stretnutia stav už nezmenil, aj keď zopár šancí sme ešte videli, vyloženú príležitosť zahodil Cíbik a následne Ondrej Žažo, ktorý mal v zápase asi štyri tutovky.

Zostava OŠK Prašník: Pižovec – Mico, Adamec, Červík, Fachetti – Rasťo Bielik, Štrkáč (66´ Kaper), O´Žažu, Milanko (72´ Dejvid) – Tomáš (80´ Klobása), Cíbik

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára