pondelok 27. mája 2013

V Borovciach sme len-tak-tak vybojovali remízu

Dohrávka 16. kola
Borovce – Prašník 3:3 (1:0)

Dohrávka 16. kola nedopadla pre prašníckych hráčov najpozitívnejšie, nakoniec môžu byť radi, že uhrali aspoň jeden bod.
         V základnej zostave sa na poste brankára ocitol zase iný človek, tento krát si pozíciu gólmana zobral na rováš Pižo. Arnošt sa už v šiestej minúte zranil a jeho podlomené koleno taktiež neprispelo k dobrému vývoju stretnutia, pretože na jeho pozíciu nastúpil Miro Obuch. Tentokrát sa o homerun na našej strane postaral Rasťo Bielik, ktorého chabý pokus letel ďaleko nad oplotenie. Avšak, v 11. minúte sme videli krásnu strelu Tomáša, ktorú domáci brankár stačil zachytiť. Už o minútu predviedol Rasťo Bielik divákom ako sa to nerobí – brána bola prázdna, lopta voľná, on k nej pribehol, potkol sa na nej a kým sa konečne zdvihol a vystrelil, do brány prikráčal hráč Boroviec, ktorý jeho škôlkársku strelu s ľahkosťou odkopol. Po futbale na túto ošemetnú situáciu použil ešte ošemetnejšiu výhovorku - vraj ho brankár zasiahol do mieška... V 25. minúte Rasťo opäť zahviezdil, keď sa hra presúvala dopredu a on namiesto výstrelu na bránu ešte prihral Konkušovi, ktorému nahrávka na nohu vôbec nesadla. V 28. minúte sme inkasovali prvý gól, keď sa Pižo nestihol ani zbadať. V 35. minúte po zlej Kurňavkovej rozohrávke chcel zachrániť situáciu Fachetti, ktorý v snahe vybojovať loptu kopol protihráča, za čo videl od Balóna žltú kartu.
         Po troch minútach od začiatku druhého polčasu sme sa postarali o ďalší gól v našej sieti, keď loptu do brány už druhý krát za týždeň doťukol Miro Obuch. Veľká škoda, že sa mu góly takto nedarí strieľať do bránky súpera. V štvrtej minúte druhého polčasu mohol hlavou skórovať Milan Kazik, celkovo sme sa držali pred bránou domácich, šancu mal dokonca aj obranca Nikodém. V 56. minúte ešte hlavou prestrelil bránu Rasťo Bielik, no už o minútu sme znížili stav stretnutia na 2:1 pričinením Škodáčka. Neuveriteľne, ale isto už o 7 minút po Cíbikovej šanci a Rasťovej žltej karte vyrovnal postarší nováčik Červík na 2:2. Už o pár minút mal fantastickú príležitosť znovu, keď jeho strela hlavou letela len centimeter nad brvno.  V 73. minúte sme Borovčanom opäť zavarili, keď na bránu vysrelil Dejvid, lopta sa odrazila od brankára, pričom šancu dokopnúť ju mal Cíbik a popritom Barborka vrieskala ako správna fanúšička Prašníka. Domáci mali viacej šťastia ako rozumu a vďaka deravým Pižovým rukám sa ich lopta ocitla v bráne a oni vo vedení. Svoje faux pas z prvého polčasu sa podarilo napraviť aj Rasťovi, ktorý po presne cielenej prihrávke dostal loptu na hlavu a následne ju dopravil do borovčanského sita. V poslednej minúte zápasu mal ešte možnosť získať pre svoj tím o dva body viac Červík, no jeho úmysel brankár odhalil.


Zostava OŠK Prašník: Pižo – Fachetti, Arnošt (9´ Miro Obuch), Červík, Dejvid – Milan Kazik (C), Paťo Kurňavka, Štrkáč, Konkuš (53´ Cíbik) – Tomáš , RB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára